- 5,188
- 4,363
- 113
Sayicilar burda , burda bizi ezerler 
Reis boşver kavgayı maç gelsin maçtakılmanın da bi usulü var. sürekli yazılmaz. tepki göstermesem 3 saat devam edecen durmuyon
Bu mesajı attığında 3 dk vardı 7 sayı olsa kupon gelecek 3dk da 3 sayı attılar yazmayın kardeşim şu kupon sonuçlanmadan böyle batıl inançta olsa olmuyor işte yatıyorGelecek bu gelecek
Böyle totemin taaaBu mesajı attığında 3 dk vardı 7 sayı olsa kupon gelecek 3dk da 3 sayı attılar yazmayın kardeşim şu kupon sonuçlanmadan böyle batıl inançta olsa olmuyor işte yatıyor
Hiç deme ya bir daha kupon felan paylaşmam paylaşana söv yavBöyle totemin taaa
Reis senin roll sana kalsın. Destek atanda suç sende değil hadi güzel kardeşim bol şansBu mesajı attığında 3 dk vardı 7 sayı olsa kupon gelecek 3dk da 3 sayı attılar yazmayın kardeşim şu kupon sonuçlanmadan böyle batıl inançta olsa olmuyor işte yatıyor
Beni de ahmo yatırdı 😁Hiç deme ya bir daha kupon felan paylaşmam paylaşana söv yav
Buyur daha bide üste çıkmaya çalışıyorlar ya deli oluyorumReis senin roll sana kalsın. Destek atanda suç sende değil hadi güzel kardeşim bol şans
Knk bu destek değil mac yeni baslamıs sen gelecek gelecek diyon umut doluyor insana gidince de yazdığın akılda kalıyorReis senin roll sana kalsın. Destek atanda suç sende değil hadi güzel kardeşim bol şans
Başkan sen ne anlatıyorsun hala. Neyin üste çıkması? Geldi mi demişim won mu demişim? Hadi kardeşim sizin köy daha büyük haklısın sen kusura bakma iyi geceler.Buyur daha bide üste çıkmaya çalışıyorlar ya deli oluyorum
@Ufukk08 @Farukozturkjk19033 beyler bi sakin olunBaşkan sen ne anlatıyorsun hala. Neyin üste çıkması? Geldi mi demişim won mu demişim? Hadi kardeşim sizin köy daha büyük haklısın sen kusura bakma iyi geceler.
Dostum benim ben gelecek diye gelmediyse tersten kahin sayılırım bidaha gelmeyecek yazar getiririm bu mantıkla çok büyütüyorsunuz bazı şeyleri anlamsız garipKnk bu destek değil mac yeni baslamıs sen gelecek gelecek diyon umut doluyor insana gidince de yazdığın akılda kalıyor
Haklısın.Dostum benim ben gelecek diye gelmediyse tersten kahin sayılırım bidaha gelmeyecek yazar getiririm bu mantıkla çok büyütüyorsunuz bazı şeyleri anlamsız garip