Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Farukozturkjk19033 / Kasa 500 Hedef Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,678
113
Belirli kişileri de geç 100 200 mesajı olanlara ver yüksek mesajlılara verme hepsi menfaat pesinde ufak üyelere yolla en azından forumun aktiflik artar
Aynen öyle ben normalde roll falan çok takip etmezdim son 1 haftadır takıp ediyorum nicki ma.. ile başlayan biri var mesaj sayısı 10 binden fazla adamı nasıl yalayıp yutuyor ben utandım onun yerine.

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Bana samimi gelmiyor ki değil de zaten ama roll yapanlar da aksine onları görüyor mesaj sayıları fazla olduğu için. Sanal ortam da olsa gerek yok böyle şeylere.
Aynen öyle 200 300 için insan kendini düşürmemeli valla bir iki aydır profilsiz düşük mesajlı insanlara atıyorum bilindik isimlere para yok artık en azından o insanı tanımadan mutlu ediyoruz bilindik isimler bizi enayi yerine bile koyuyordur

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,182
4,357
113
İki gün önce de ödül gönderdim ha buna konuşmasına bak köprüyü geçene kadar hep menfaat bundan sonra belirli kişiler harici kimseye ödül göndermicem
Kardeşim seni severim lafımı yanlış da anlama ama ödül gönderdin diye küçük görmek hoş değil saygısızlık da yapmamış adam bence para muhabbetini açıktan yapmamanız çok daha sağlıklı bence

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Aslinda mesaj sayisi ile cok alakasi yok forumda kimden birsey gördüysen kazaninca ona atiyorsun
Valla hiçte öyle değil ben kime ne verdiysem hiç geri attığını görmedim o yüzden dönüşü olmayan bir ödül atılıcaksa hiç muhabbet etmediklerime atarım

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,424
3,461
113
Ya da kendi adima bu sekilde diyebilirim

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,678
113
Aynen öyle 200 300 için insan kendini düşürmemeli valla bir iki aydır profilsiz düşük mesajlı insanlara atıyorum bilindik isimlere para yok artık en azından o insanı tanımadan mutlu ediyoruz bilindik isimler bizi enayi yerine bile koyuyordur
Evet kaldı ki ben o dediğim kişinin koyduğuna eminim. Oldum olası sevmiyorum çekiliş konusu gördüğümde inşallah çıkmaz ona diyorum. O derece antipatik mesajları falan. Çok mesaj olması da düzgün biri olduğu anlamına gelmiyor günde 5 roll takip etse zaten günlük 200 mesajda 1000 mesaj eder 1 2 haftada 10 bini geçer

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,085
3,129
113
Kardeşim seni severim lafımı yanlış da anlama ama ödül gönderdin diye küçük görmek hoş değil saygısızlık da yapmamış adam bence para muhabbetini açıktan yapmamanız çok daha sağlıklı bence
Kötü bişey demedim ki küçük görmekle alakası yok dostum beni iyi biliyorsun bence bi olay var anlattığım sana küçük görme olsa ona yapardım demi

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,182
4,357
113
Belirli kişileri de geç 100 200 mesajı olanlara ver yüksek mesajlılara verme hepsi menfaat pesinde ufak üyelere yolla en azından forumun aktiflik artar
Bu rol alma işini görev haline getirmiş kişiler var en çok yazmak için elinden geleni yapan öne çıkmak için herseyi yapan kişiler var onlara vermemek lazım adamın tek işi kuruu demek ve sayı saymak üzerine kurulu hayat düzeni bu yani başka bisey göremedim ben

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Birde şey olayı var biri sana ödül atınca öteki gün batırıyor kendisini sonra sana mesaj atıyor sanki borç para vermiş gibi darlıyor kanki 500 çıkar mı haftaya vereyim gibisinden gerçekten fazla samimiyet hiç iyi değil dmnizi kapatın benim gibi kafa kulak rahat valla

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Bu rol alma işini görev haline getirmiş kişiler var en çok yazmak için elinden geleni yapan öne çıkmak için herseyi yapan kişiler var onlara vermemek lazım adamın tek işi kuruu demek ve sayı saymak üzerine kurulu hayat düzeni bu yani başka bisey göremedim ben
Haa haa allahına kurban çok doğru dedin

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,182
4,357
113
Kötü bişey demedim ki küçük görmekle alakası yok dostum beni iyi biliyorsun bence bi olay var anlattığım sana küçük görme olsa ona yapardım demi
Denk getirdiğimde ben bisey demeden alicam ondan istediğim cevabı yeter ki gelsin aktif olsun dün sordum gireyim mi araya diye bosver demiştin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...