Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Farukozturkjk19033 / Kasa 500 Hedef Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,517
567
113
Son mesajımı yazıyorum bu konuya. Ben roll sahibinin yaptığı kupona destek verdim. Kötü yada roll için olumsuz tek kelime etmedim. Verilen tepki anlamsız. Herşeyin ötesinde bir başka rolünde takipçisi olup ödül gönderdiği durumu reklam etmesi apayrı utanç kaynağı. Kardeş yeni dm iban gönder helalleşelim. Senin kuruşun da milyonunda beş para etmez. Bize adam lazım hayırlı geceler.

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,085
3,129
113
Birde şey olayı var biri sana ödül atınca öteki gün batırıyor kendisini sonra sana mesaj atıyor sanki borç para vermiş gibi darlıyor kanki 500 çıkar mı haftaya vereyim gibisinden gerçekten fazla samimiyet hiç iyi değil dmnizi kapatın benim gibi kafa kulak rahat valla
Ben bilerek kapatmıyorum kendi küçük düşürenleri görebilmek için ne mesajlar attılar ah bir görsen dost

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,678
113
Bu rol alma işini görev haline getirmiş kişiler var en çok yazmak için elinden geleni yapan öne çıkmak için herseyi yapan kişiler var onlara vermemek lazım adamın tek işi kuruu demek ve sayı saymak üzerine kurulu hayat düzeni bu yani başka bisey göremedim ben
Onu diyorum ben de adam yalandan kuru yaza yaza 10 bin mesaj yapıyor. Senin kazanıp kaybetmen umrunda bile değil kendine bir kapı bulmaya çalışıyor.

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,085
3,129
113
Son mesajımı yazıyorum bu konuya. Ben roll sahibinin yaptığı kupona destek verdim. Kötü yada roll için olumsuz tek kelime etmedim. Verilen tepki anlamsız. Herşeyin ötesinde bir başka rolünde takipçisi olup ödül gönderdiği durumu reklam etmesi apayrı utanç kaynağı. Kardeş yeni dm iban gönder helalleşelim. Senin kuruşun da milyonunda beş para etmez. Bize adam lazım hayırlı geceler.
Konuşmana dikkat et canımı sıkma benim işine bak bir daha benim konuma yazma bişey

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,187
4,363
113
Birde şey olayı var biri sana ödül atınca öteki gün batırıyor kendisini sonra sana mesaj atıyor sanki borç para vermiş gibi darlıyor kanki 500 çıkar mı haftaya vereyim gibisinden gerçekten fazla samimiyet hiç iyi değil dmnizi kapatın benim gibi kafa kulak rahat valla
Kesinlikle doğru konuştun ama ödül atmamak gerçekten daha mantıklı yanlış anlamasın kimse attığımız ödüllere ertesi gün muhtaç Kalıyoruz bana özel davranan kişilerle sadece ödül konusuna girerim forumu sadece ödül kazanma ortami olarak görmemek de gerek tek kurnaz onlar değil yani kanka

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,085
3,129
113
Kesinlikle doğru konuştun ama ödül atmamak gerçekten daha mantıklı yanlış anlamasın kimse attığımız ödüllere ertesi gün muhtaç Kalıyoruz bana özel davranan kişilerle sadece ödül konusuna girerim forumu sadece ödül kazanma ortami olarak görmemek de gerek tek kurnaz onlar değil yani kanka
O kadar kişi var ki kendisini kurnaz zanneden

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,517
567
113
Konuşmana dikkat et canımı sıkma benim işine bak bir daha benim konuma yazma bişey
Tek kelime kötü sözüm yok. Karşında ki insanın iletişim olarak senden güçlü olması canını sıkmasın. Gönderdiğin ödül parasını iade edeceğim. Senin kelime dağarcığın bana yetmez. Cümleten hayırlı geceler.

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,187
4,363
113
Onu diyorum ben de adam yalandan kuru yaza yaza 10 bin mesaj yapıyor. Senin kazanıp kaybetmen umrunda bile değil kendine bir kapı bulmaya çalışıyor.
Ya ben neler gördüm ben New yorka oynamışım adam golden state e oynamış 3.sahis bende gelip New york u sayıyor oraya gidip golden state sayıyor yani senin kazanıp kazanmaman gram umurunda değil yol çıkar mı derdinleler

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,085
3,129
113
Tek kelime kötü sözüm yok. Karşında ki insanın iletişim olarak senden güçlü olması canını sıkmasın. Gönderdiğin ödül parasını iade edeceğim. Senin kelime dağarcığın bana yetmez. Cümleten hayırlı geceler.
Senden geri dönüş isteyen yok konuşmana dikkat et yeter

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,678
113
Ya ben neler gördüm ben New yorka oynamışım adam golden state e oynamış 3.sahis bende gelip New york u sayıyor oraya gidip golden state sayıyor yani senin kazanıp kazanmaman gram umurunda değil yol çıkar mı derdinleler
Yalandan iki mesajım görünsün hesabı işte. :)

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,085
3,129
113
Ben şeyi gördüm bi rolde üst diğerinde alt oynanmış gidiyor birine kuru yazıyor diğerine hadi artık atın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...