Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Farukozturkjk19033 / Kasa 500 Hedef Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,678
113
Birde şey olayı var biri sana ödül atınca öteki gün batırıyor kendisini sonra sana mesaj atıyor sanki borç para vermiş gibi darlıyor kanki 500 çıkar mı haftaya vereyim gibisinden gerçekten fazla samimiyet hiç iyi değil dmnizi kapatın benim gibi kafa kulak rahat valla
Ben 2021 de burada ne paralar dağıttım ne mesajlar geliyordu bir bilsen. O zaman ki hesabım sponsor betovis yüzünden süresiz ban yedi haksız yere ve buraya geçtim. Ne etkinlik açıyorum artık ne bişey kafam rahat

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Bana çok ödül atmaya çalıştın hep başkasına ver dedim @Hayat1kumar bizim raconumuza herkes masadan ihtiyacı olanı alır gider, fazlası hayır getirmez 😍

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,515
567
113
Senden geri dönüş isteyen yok konuşmana dikkat et yeter
Dostum olayı şu raddeye getiren sen oldun. Şikayetçi olduğun bir durum vardı bende bir daha rolünü takip etmeyeceğimi belirttim olayı kapattım lakin sen verdiğin ödülle hangi kaf dağının tepesine çıkmışsan yakışıksız bir yorum yazdın. Benim kelimelerimde yakışıksız tek bir anlam yok. Derdin paraysa iban atarsın değilse sesini keser yok sayarsın.

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,085
3,129
113
Dostum olayı şu raddeye getiren sen oldun. Şikayetçi olduğun bir durum vardı bende bir daha rolünü takip etmeyeceğimi belirttim olayı kapattım lakin sen verdiğin ödülle hangi kaf dağının tepesine çıkmışsan yakışıksız bir yorum yazdın. Benim kelimelerimde yakışıksız tek bir anlam yok. Derdin paraysa iban atarsın değilse sesini keser yok sayarsın.
Kardeşim üste çıkmaya çalıştın hala konuyu uzatıyorsun kapa konuyu

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,903
594
113
Kardesler ikiniz de haksizsiniz birbirinizle muhattap olmayin bi daha kapansin gitsin konu ne o adam geldi dedi diye kuponun yatti ne de sen adama 2 kurus para attin diye lafini yapma hakkina sahipsin kapatin konuyu gece gece bosverin @Farukozturkjk19033 @Ufukk08

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...