Benim hoşuma gidiyor böyle site adamı diyen yalan söylüyor diyenleri kapak etmekHerkeze kapak oldu 😂😂😂😂😂
Benim hoşuma gidiyor böyle site adamı diyen yalan söylüyor diyenleri kapak etmekHerkeze kapak oldu 😂😂😂😂😂
senin aldığını görünce ben de canlıya bağlanıp iptal ettirip senin verdiğin yöntemle verdim zatenBunuda söyledim millete hemen havale çekin diye onada inanmadılar
Telaşa sokmasalar herşey çözülür de işte😂😂 Türk milletiBenim hoşuma gidiyor böyle site adamı diyen yalan söylüyor diyenleri kapak etmek
Bu altyapılı siteler en özel siteler adam zaten 1 milyonu en azından gözden çıkarmış 500 tl vermiycek olsa neden yatırım şartsız desin siz yatırım şartı diyenlerden korkunbiz çok önceden vermiştik ödeme yöntemini kaldırmışlar o yüzden ödeme gelmemiş büyük ihtimalle
Aynen açıkla lmayada numara yazmışlar demekki yöntem kapanmisbiz çok önceden vermiştik ödeme yöntemini kaldırmışlar o yüzden ödeme gelmemiş büyük ihtimalle
Yav kardeşim neyin telaşı para veripde mi kazanıyorlar öyle olsa neyse adam sana bedava veriyor şu kadar yap bu kadar çek diyor verirse verir vermezse vermez olay bu gerek yok telaşa alt tarafı 500 tl zatenTelaşa sokmasalar herşey çözülür de işte😂😂 Türk milleti
Kac dakikda geldiÇekim geldi vallahaa
Ekli dosyayı görüntüle 787131
4 saat boyunca reddedildi sürekli en son 1 saat önce verdim 1 saate geldiKac dakikda geldi
Knk direk 500 cekimmi 1300 var4 saat boyunca reddedildi sürekli en son 1 saat önce verdim 1 saate geldi
Reddederler bende öyle yaptım hepsini reddetilerKnk direk 500 cekimmi 1300 var
kurallarda yazıyorKnk direk 500 cekimmi 1300 var
Kardeşim bende sizin gibi biriyim sitelerle işim olmaz 2 yıldır burdayım hemen hemen itimat edin abi 500 için insanlara neden yalan söyliyimsenin aldığını görünce ben de canlıya bağlanıp iptal ettirip senin verdiğin yöntemle verdim zaten
Denicem o kadar bekledik hine bekleriz4 saat boyunca reddedildi sürekli en son 1 saat önce verdim 1 saate geldi
millete anlat anlamazlar kimse silah zoruyla üye yapmıyor zaten kvlerin afrikadaki mizrakli kabilelere bile gitmiş paso yaygara yapiyolarKardeşim bende sizin gibi biriyim sitelerle işim olmaz 2 yıldır burdayım hemen hemen itimat edin abi 500 için insanlara neden yalan söyliyim