E postaya doğrulama kodu gelmediBen aldım yanlışla silmisim
E postaya doğrulama kodu gelmediBen aldım yanlışla silmisim
Kardeşim keşke benimki de yansımasa boşuna Umut edip beklemezdim zaten buakdarAğa bizim hiç bakiye bile yansımadı hesaba
Kardeş yardımcı olmuyorlar boşuna bekleme ben sana diyim6 dakikadır 5.sırada Ekli dosyayı görüntüle 787107
Hangi yöntemle yapmamız gerekiyor sorar mısın 5 saattir cekim talebi verdik kaç kişi bekliyor hala6 dakikadır 5.sırada Ekli dosyayı görüntüle 787107
Bnde öyle saat 1 den beri bekliyorumHangi yöntemle yapmamız gerekiyor sorar mısın 5 saattir cekim talebi verdik kaç kişi bekliyor hala
Sorcam hepini bı baglansaHangi yöntemle yapmamız gerekiyor sorar mısın 5 saattir cekim talebi verdik kaç kişi bekliyor hala
Kardeş dur sonuç bekleyenler var@Shellac reis konu kilitlermisin site Tokatçı
Ne var aq adamlar kazandığım bahsi kayıp olarak gösterdi SS herşey var inanıyormusunKardeş dur sonuç bekleyenler var
İnanıyorumda bana öyle yapmadı çekim verdim şuan bekliyorum verirse vermezse zaten çıkcam sitedenNe var aq adamlar kazandığım bahsi kayıp olarak gösterdi SS herşey var inanıyormusun
Benimde iptal oldu 10 kisi kaldi bekliyorum atmazsa sorcamÇekimim iptal olmuş çekimi iptal olupta canlı desteğe soran varmiEkli dosyayı görüntüle 787113
ben 3 saat önce vermiştim verdiğim yöntemi sonra kaldırmışlar kendim bağlanıp iptal ettirdim ve burda çektim diyen arkadaşın hemenode havale ile çektiği yöntemle verdimÇekimim iptal olmuş çekimi iptal olupta canlı desteğe soran varmiEkli dosyayı görüntüle 787113