Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Exonbet 250 TL Deneme Bonusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,221
700
113
ödeme geldi vallahi hemen öde havale.

bakiye 14 k dı 0 ladılar belki bana acıyıp yolladılar:D

bilge34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
97
22
8
biz çok önceden vermiştik ödeme yöntemini kaldırmışlar o yüzden ödeme gelmemiş büyük ihtimalle
Bu altyapılı siteler en özel siteler adam zaten 1 milyonu en azından gözden çıkarmış 500 tl vermiycek olsa neden yatırım şartsız desin siz yatırım şartı diyenlerden korkun

Cihat161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,608
995
113
Sonunda 90 kuruşluk bakiye düzenlendi Screenshot_20250518_173507.jpg

bilge34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
97
22
8
Telaşa sokmasalar herşey çözülür de işte😂😂 Türk milleti
Yav kardeşim neyin telaşı para veripde mi kazanıyorlar öyle olsa neyse adam sana bedava veriyor şu kadar yap bu kadar çek diyor verirse verir vermezse vermez olay bu gerek yok telaşa alt tarafı 500 tl zaten

bilge34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
97
22
8
senin aldığını görünce ben de canlıya bağlanıp iptal ettirip senin verdiğin yöntemle verdim zaten
Kardeşim bende sizin gibi biriyim sitelerle işim olmaz 2 yıldır burdayım hemen hemen itimat edin abi 500 için insanlara neden yalan söyliyim

nck1967

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
755
271
63
Kardeşim bende sizin gibi biriyim sitelerle işim olmaz 2 yıldır burdayım hemen hemen itimat edin abi 500 için insanlara neden yalan söyliyim
millete anlat anlamazlar kimse silah zoruyla üye yapmıyor zaten kvlerin afrikadaki mizrakli kabilelere bile gitmiş paso yaygara yapiyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...