Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evden Atılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,435
574
113
Bence dayın sana kimlik için para verdi sen kumar da piç ettin böyle oldu yoksa dayı evde istemez de bile yardımcı olur yol gösterir

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Hikobaba konum at gelip aliyim seni diyorum cevap yazmiyosun monacodayim

Sen parami istiyorsun yoluna sikmissin hikobaba bana konum at fransadaysan gelip aliyim seni diyorum cevap yazmiyorsun intiharmi ettin totos
Sende Fransa'da degilmissin birde ne güleriz be bro🤣🤣🤣

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,519
1,068
113
Yurtdışına gitmek zor değil, 2 yıl işsiz kalıp parasız olmakta gayet makul.
ben 2002den beri çalışıyorum param yok m. 🙃

Dayını tokatlıcan, mecazi değil yani... haklıysan, ülkene dönücen... forumda yapılcak bişey yok. deneme bonusu sorsan bulurduk, dayını mı dövelim napalım

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,654
4,528
113
Hocam siz nasıl gittiniz Fransa'ya pasaport yaşama izni falan nasıl aldınız
Yaw sen daha Türkiye de çalışamıyorsun orada ne yapacaksın artık 100 konu açarsın fransadayım şu iş var bu iş var orda da bi 10 sene öyle geçirirsin meşe odunu alıp seni sabaha kadar döveceksin

crisomer89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
48
28
Yaw sen daha Türkiye de çalışamıyorsun orada ne yapacaksın artık 100 konu açarsın fransadayım şu iş var bu iş var orda da bi 10 sene öyle geçirirsin meşe odunu alıp seni sabaha kadar döveceksin
komik adam ya paran varsa dunyanin her uerinede gidersin

ferhatcan21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,691
603
113
Orda olarak 2 milyon kardasin düzgün bir şekilde calis Türkiye de kral gibi yaşarsın 5 yıl birikim yalacaksin sadece

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,519
1,068
113
Hocam siz nasıl gittiniz Fransa'ya pasaport yaşama izni falan nasıl aldınız
1880 TL artı yemek masrafın var. Flamingo olarak gidince sahil güvenlik çevirmiyor. Gece yol alıcan, gündüz flamingonun altında takılcan
dikkat çekmicen... Aradığın işi inşallah orda bulursun kardeşim 🙏 Gerisini Macron düşünsün...

1752869348538.png

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,654
4,528
113
Kardeşim git Kürt kahveleri var hevallar onları bul onlar sana yardımcı olur çalışırsın inaşaatta kalacak yerde ayarlarlar sana yüzde 80 muşlu gerisi ağrılı git bul hallet işini

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,519
1,068
113
Forumdakiler çoğu zaten arkadan nefes alıyor sana kimse yardımcı olamaz burdan..
bütün büyüyü bozdun hocam... forumdakiler arkadan önden nerden nefes alırsa alsın, aile içi sorunları çözemez zaten... ha fransa da olmuş ha ugandada...

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
555
264
63
Giriş güzel gelişme sonuç hepsi berbat keşke dayı katmasaydin dayısının sahip çıkmadığı adama kim sahip çıkar guvenirde senaryo sıfır☺

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
555
264
63
Yapmayın çobanla köylü hesabı bir gün gerçekten kurt saldırır sürüye ama kimse inanmaz köylülerden o yüzden bir gün gerçekten darda kalırsan kimse inanmaz gerek yok anlık yaşamayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...