Sende Fransa'da degilmissin birde ne güleriz be bro🤣🤣🤣Hikobaba konum at gelip aliyim seni diyorum cevap yazmiyosun monacodayim
Sen parami istiyorsun yoluna sikmissin hikobaba bana konum at fransadaysan gelip aliyim seni diyorum cevap yazmiyorsun intiharmi ettin totos
Burdaki konusuyu anlatsana kimden istiyor parayi musteri hizmetlerindenmi dosdum
Monacodayim dosdum konum at diyorum atmiyor totos para bekliyor siteye aticakSende Fransa'da degilmissin birde ne güleriz be bro🤣🤣🤣
Büyük ihtimal öyle kralMonacodayim dosdum konum at diyorum atmiyor totos para bekliyor siteye aticak
Yaw sen daha Türkiye de çalışamıyorsun orada ne yapacaksın artık 100 konu açarsın fransadayım şu iş var bu iş var orda da bi 10 sene öyle geçirirsin meşe odunu alıp seni sabaha kadar döveceksinHocam siz nasıl gittiniz Fransa'ya pasaport yaşama izni falan nasıl aldınız
Aynen aynı bunun gibi işte yolundaBurdaki konusuyu anlatsana kimden istiyor parayi musteri hizmetlerindenmi dosdum
komik adam ya paran varsa dunyanin her uerinede gidersinYaw sen daha Türkiye de çalışamıyorsun orada ne yapacaksın artık 100 konu açarsın fransadayım şu iş var bu iş var orda da bi 10 sene öyle geçirirsin meşe odunu alıp seni sabaha kadar döveceksin
Dosdum siteden 4 milyon kazanip site odemeyipte mi demis yoksa direk musteri hizmetlerine baglanip bana 4 milyonmu atin demisAynen aynı bunun gibi işte yolunda
1880 TL artı yemek masrafın var. Flamingo olarak gidince sahil güvenlik çevirmiyor. Gece yol alıcan, gündüz flamingonun altında takılcanHocam siz nasıl gittiniz Fransa'ya pasaport yaşama izni falan nasıl aldınız
bütün büyüyü bozdun hocam... forumdakiler arkadan önden nerden nefes alırsa alsın, aile içi sorunları çözemez zaten... ha fransa da olmuş ha ugandada...Forumdakiler çoğu zaten arkadan nefes alıyor sana kimse yardımcı olamaz burdan..
Doğrudur belki dost Allah yardımcısı olsun boşver bilmeden yargılamaYoluna cikmis yalan soyluyor para yollamayin
kardeş burası vakıf değil her başı yanan konu açıp çözüm bulamaz fransaya gidip dayısıyla mı konuşalım?Forumdakiler çoğu zaten arkadan nefes alıyor sana kimse yardımcı olamaz burdan..
Konum at gelip seni alicam dedikten sonra ne hikmetse cevap vermedi dosdum monakodayim 1 saatlik mesafedeyim isin hazir cebinw 200 300 euro koy gelip alicam seni dedimDoğrudur belki dost Allah yardımcısı olsun boşver bilmeden yargılama