Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evden Atılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,046
1,771
113
ordan yapamazsin kardesim fransaya kacak giriceksin sonra belediyeye bas vurucaksin tercucam var zaten seni ya konteynira yada beledoyede dajre tahsiz edicekler dil kjrsyna gondericekler aylik ilk etapda is bylana kadar devle sana maas bahloyor
Hocam ozaman direk sınır dışı etmezlermi bukadar kolaymi yani

kaptannnnn06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
63
28
Ya alişmissiniz her lafinizda canına kiyacam kumarda kaybettim intihar edecem aç kaldım intiar edecem işsiz kaldım intiar edecem diye kız gibi yaşamayın Allah aşkına şu hayatı erkek adamın başına herşey gelir aç kalır susuz kalır itilir kalkılır hayat böyle dostum sabret işte bulursun aşda önce sen aklından su canına kiyacam flani bil sil önce herşey zamanla düzelir

crisomer89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
48
28
Ya alişmissiniz her lafinizda canına kiyacam kumarda kaybettim intihar edecem aç kaldım intiar edecem işsiz kaldım intiar edecem diye kız gibi yaşamayın Allah aşkına şu hayatı erkek adamın başına herşey gelir aç kalır susuz kalır itilir kalkılır hayat böyle dostum sabret işte bulursun aşda önce sen aklından su canına kiyacam flani bil sil önce herşey zamanla düzelir
Aynen oyle sosdum

crisomer89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
48
28
Evet parayı veren gidiyor kolay
Hiko bence sen yalan soyluyorsun para koparmak icin fransada sokakta kalamazsin uyusturucu kullanmiyorsan sen bana konum at bakim fransadamisin burda sokakdlta kalanlara belediye binasinda ev tahsiz ediyorlarz

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Selamun aleyküm dostlar Fransa’da yaşıyorum kimliksizim şuan dayımlarda kalıyorum ama çok büyük kavga ettik asla beni dinlemiyorlar çok zordayım hiç param yok burda olan varsa bana iş lazım canıma kıyacagım çok az kaldı lütfen burda olan varsa yardım edebilir mi Allah için çok düştüm
Sabri babanın yanına git, o da ormanda yatıp kalkıyor

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
birisi beni fransaya alabilir mi 29 yaşındayım 24 saat içki içerim içip içip sapıtmam herhangi bir meslek bilgim yok hayatımda hiç çalışmadım başka bi özelliğim yok bide elime geçen tüm parayla kumar oynarım
Fransa: Tabi efendim ilk uçakla bizimlesin🤣

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Bı amca dayi yokki yurt dışında kurtulamadik surdan sağlık sektörundeyim yurt dışı bizi reddetmez aslında ama dil yok işte🤣

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,897
4,099
113
birisi beni fransaya alabilir mi 29 yaşındayım 24 saat içki içerim içip içip sapıtmam herhangi bir meslek bilgim yok hayatımda hiç çalışmadım başka bi özelliğim yok bide elime geçen tüm parayla kumar oynarım
Seni somaliye bile almazlar

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,987
4,070
113
2 yıldır çalışmıyorsan tabi paran olmaz biz 1 gün çalışmadan duramıyoruz en azından kaçak Göcek inşaat işine git bari

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,735
1,228
113
Selamun aleyküm dostlar Fransa’da yaşıyorum kimliksizim şuan dayımlarda kalıyorum ama çok büyük kavga ettik asla beni dinlemiyorlar çok zordayım hiç param yok burda olan varsa bana iş lazım canıma kıyacagım çok az kaldı lütfen burda olan varsa yardım edebilir mi Allah için çok düştüm
Geçmiş olsun dost umarım düzelir herşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...