Evet parayı veren gidiyor kolayHocam dediginiz gbi kolay olsa ozaman turkiyede herkes gider yani kolaymi bukadar
Evet parayı veren gidiyor kolayHocam dediginiz gbi kolay olsa ozaman turkiyede herkes gider yani kolaymi bukadar
Kqrdesim dayin evden attiysa belediyeye git iltica et maas baglasinlar ev tahsiz etsinlerEvet parayı veren gidiyor kolay
Hocam ozaman direk sınır dışı etmezlermi bukadar kolaymi yaniordan yapamazsin kardesim fransaya kacak giriceksin sonra belediyeye bas vurucaksin tercucam var zaten seni ya konteynira yada beledoyede dajre tahsiz edicekler dil kjrsyna gondericekler aylik ilk etapda is bylana kadar devle sana maas bahloyor
Sicilin temizse etmezler bozuksa sinir disiHocam ozaman direk sınır dışı etmezlermi bukadar kolaymi yani
Aynen oyle sosdumYa alişmissiniz her lafinizda canına kiyacam kumarda kaybettim intihar edecem aç kaldım intiar edecem işsiz kaldım intiar edecem diye kız gibi yaşamayın Allah aşkına şu hayatı erkek adamın başına herşey gelir aç kalır susuz kalır itilir kalkılır hayat böyle dostum sabret işte bulursun aşda önce sen aklından su canına kiyacam flani bil sil önce herşey zamanla düzelir
Oradayken sicilimi onlar sistemlerinden görebiliyorlarmi hocam yoksa buradaki adlı sicil kaydını çıkartıp onlara göstersem yeterlimi?Sicilin temizse etmezler bozuksa sinir disi
Dayin kimligini nasi rehin aldi ne alaka onu bi aciklasana herseyi yarimyamalak anlatiyon sende2 yıldır çalışmıyorum dayım kimlik için bekletti hep ne çalışması
Hiko bence sen yalan soyluyorsun para koparmak icin fransada sokakta kalamazsin uyusturucu kullanmiyorsan sen bana konum at bakim fransadamisin burda sokakdlta kalanlara belediye binasinda ev tahsiz ediyorlarzEvet parayı veren gidiyor kolay
Senin yedi cettini arastiriyorlarOradayken sicilimi onlar sistemlerinden görebiliyorlarmi hocam yoksa buradaki adlı sicil kaydını çıkartıp onlara göstersem yeterlimi?
Sabri babanın yanına git, o da ormanda yatıp kalkıyorSelamun aleyküm dostlar Fransa’da yaşıyorum kimliksizim şuan dayımlarda kalıyorum ama çok büyük kavga ettik asla beni dinlemiyorlar çok zordayım hiç param yok burda olan varsa bana iş lazım canıma kıyacagım çok az kaldı lütfen burda olan varsa yardım edebilir mi Allah için çok düştüm
Onlar nasıl görüyor hocam Türkiye'de uyaptaki mesela ceza dosyalariniSenin yedi cettini arastiriyorlar
Fransa: Tabi efendim ilk uçakla bizimlesin🤣birisi beni fransaya alabilir mi 29 yaşındayım 24 saat içki içerim içip içip sapıtmam herhangi bir meslek bilgim yok hayatımda hiç çalışmadım başka bi özelliğim yok bide elime geçen tüm parayla kumar oynarım
Seni somaliye bile almazlarbirisi beni fransaya alabilir mi 29 yaşındayım 24 saat içki içerim içip içip sapıtmam herhangi bir meslek bilgim yok hayatımda hiç çalışmadım başka bi özelliğim yok bide elime geçen tüm parayla kumar oynarım
Onlar nasıl görüyor hocam Türkiye'de uyaptaki dosdum avrupa ulkesinden bahsediyorsun gotundeki donun hangi renk oldugunu biliyor adamlar
Geçmiş olsun dost umarım düzelir herşeySelamun aleyküm dostlar Fransa’da yaşıyorum kimliksizim şuan dayımlarda kalıyorum ama çok büyük kavga ettik asla beni dinlemiyorlar çok zordayım hiç param yok burda olan varsa bana iş lazım canıma kıyacagım çok az kaldı lütfen burda olan varsa yardım edebilir mi Allah için çok düştüm