- 5,858
- 1,669
- 113
Bonus bittimi gözükmüyor bonus talepde
benimde aynı durum3 defa red yedim 4.yü denemedim canlıya bağlanmaya çalışıyorum
Aga otomatik ekleniyor tekliflerden aktif ediyonBonus bittimi gözükmüyor bonus talepde
Eyvallah kardesimAga otomatik ekleniyor tekliflerden aktif ediyon
dün çok yoğunluk oldu slotları açıktı bugün belki ayar çekmiştirler750 den sıfırladık ödeyeceklerini hiç sanmıyorum slotlar arayıp sahte geldi bana 321 spinde 1 defa oyuna girmedi
Sen hangi yöntemle vermiştinDemek sitede bize karşı düşman biri var mk başka bi açıklaması yok 😂
Justhavale verdimSen hangi yöntemle vermiştin
Canlıdan iptal ettirip hillpays ile versene 1 dakika da geldi bana yöntemden yönteme değişiyor yaJusthavale verdim
Canlıya soyledım guncelleme var dedı iptal edemıyoruz dedıCanlıdan iptal ettirip hillpay ile versene 1 dakika da geldi bana
Evet çok hızlı gönderdiler banadaHilpays la çekim verin TC 4 hane denilen yere ibani yazıp çekin 30 saniye surmedi
Sabah justla verin dediler hızlıydı sonra bidaha farklı metoda geçtiler anlamadım ödeme alan çok insan oldu yollarlarda ugrastirolar işte bazilariniCanlıdan iptal ettirip hillpay ile versene 1 dakika da geldi bana
Sürekli değişe biliyor ama gönderirler benceSabah justla verin dediler hızlıydı sonra bidaha farklı metoda geçtiler anlamadım ödeme alan çok insan oldu yollarlarda ugrastirolar işte bazilarini