- 327
- 59
- 28
Arkadaslar bonus nerden aktif ediliyor bı soyleyin
Profiline Gir Bonuslara Bas Orada Otomatik VarArkadaslar bonus nerden aktif ediliyor bı soyleyin
Şimdi Direk Havale Çekimi Verdim Bekliyorum Bakalım. Ulan Bi 300 Lira Kazandık Onunda Eziyeti Bitmedi5 kere red verdı amk ya adamın dediği yöntemden cekıyorum ona rağmen geri atıyor parayı
Böyle şansın ben payco ya hemen geldi para ama payco kimlik doğrulama istiyor Telefonun nfc çalışmıyor Payco da 300 lira yatıyor 🤦♂️Şimdi Direk Havale Çekimi Verdim Bekliyorum Bakalım. Ulan Bi 300 Lira Kazandık Onunda Eziyeti Bitmedi
Aynen Bende Denedim... Sonuç YokBütün seçenekleri denedik hepisini reddetti![]()
NFC'si Çalışan Bi Telde Payco Hesabına Gir Doğrula Oldu Bitti KankBöyle şansın ben payco ya hemen geldi para ama payco kimlik doğrulama istiyor Telefonun nfc çalışmıyor Payco da 300 lira yatıyor 🤦♂️
bu nedir?Hüseyin bey 11960 tl geriye dönük bakiyenizde bakiyeye ek mevcuttur 1000 tl yatırım yapmanız halinde 23:30 da 5000 tl direkt çekim yapınız geri kalan bakiyeyi 1x yaptıktan sonra sınırsız çekim yapabilirsiniz
Şimdi Mevzu Buna Mı DöndüHüseyin bey 11960 tl geriye dönük bakiyenizde bakiyeye ek mevcuttur 1000 tl yatırım yapmanız halinde 23:30 da 5000 tl direkt çekim yapınız geri kalan bakiyeyi 1x yaptıktan sonra sınırsız çekim yapabilirsiniz
Çekim verdim şimdi bakalımAynen Bende Denedim... Sonuç Yok
Kanka Onu Beceremedim Kısaca Söylesene Bana O Yöntemi Sana Zahmet TC Son 4 Rakamı Diyor Giriyorum Kabul EtmiyorHill pays ile denedim para geldi hesaba şansa bak Hill pays ile deneyin beyler
Çekimi. İptal etmiyorlar ki mk deneyelimHill pays ile denedim para geldi hesaba şansa bak Hill pays ile deneyin beylerDegerli Akbankli, gondericisi IQ**** MO**** ÖD**** Hİ**** VE**** EL**** PA**** AN**** Şİ**** olan para transferi-FAST islemine ait 300.00 TL hesabiniza aktarildi. Iyi gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B016
Knk iban demek istiyor yaniKanka Onu Beceremedim Kısaca Söylesene Bana O Yöntemi Sana Zahmet TC Son 4 Rakamı Diyor Giriyorum Kabul Etmiyor
Harbiden Eziyet Bak Yeminle Bıktım BroÇekimi. İptal etmiyorlar ki mk deneyelim
Birleşik yaz ibanın hepsiniKnk iban demek istiyor yani
Tc no denen yere iban yazacan aralarda boşluk olmadanKanka Onu Beceremedim Kısaca Söylesene Bana O Yöntemi Sana Zahmet TC Son 4 Rakamı Diyor Giriyorum Kabul Etmiyor