- 1,154
- 281
- 83
benim cekimi daha odemediler
Ekli dosyalar
-
270.3 KB Görüntüleme: 34
12 saat oldu Şuanda beklemede gözükmektedir güncellemeden kaynaklı güncelleme sonrası otomatik sonuçlanıp hesabınıza aktarılacaktır. diyolarÖdendi sorunsuz d
geldi para12 saat oldu Şuanda beklemede gözükmektedir güncellemeden kaynaklı güncelleme sonrası otomatik sonuçlanıp hesabınıza aktarılacaktır. diyolar
Sende kurtuldun hadi geçmiş olsungeldi para
Kral senin hala gelmedi ya benim çoktan geldiSende kurtuldun hadi geçmiş olsun
Yok agam hala ödeme aşamasında diyo krize girdim mk 😂Kral senin hala gelmedi ya benim çoktan geldi
Gelir heralde çoğu kisiye gelmiş bizde kumara geri verdik nolcak başka q😃🤣Yok agam hala ödeme aşamasında diyo krize girdim mk 😂
Kral senin hala gelmedi ya benim çoktan geldi
Vala dedik hava.guzel çıkar 2 bira içeriz akşam oldu agaGelir heralde çoğu kisiye gelmiş bizde kumara geri verdik nolcak başka q😃🤣
Mudanyada iki tek atılırdıVala dedik hava.guzel çıkar 2 bira içeriz akşam oldu aga
Parayı koysak 20 dk ordayim 😁Mudanyada iki tek atılırdı
Uludağ yolunada çıkılır aga 😃her hafta ordayımParayı koysak 20 dk ordayim 😁
Vala kene şekli oldumu heryere çıkılır Bursada bi ucundan bi ucuna yarım saat 😂Uludağ yolunada çıkılır aga 😃her hafta ordayım
Aynen öyle bugünde hava fena güzel haVala kene şekli oldumu heryere çıkılır Bursada bi ucundan bi ucuna yarım saat 😂
Akşam ettik mk bu siteyi beklerken bileydim bu kadar geç gelcek başka şekil yapar atardım dışarı kendimiAynen öyle bugünde hava fena güzel ha
Gelir ağam bence akşamda gelse işine yarar çıkarsın yineAkşam ettik mk bu siteyi beklerken bileydim bu kadar geç gelcek başka şekil yapar atardım dışarı kendimi
Yani susemizi doldurmaya çıkmamız lazım 😁Gelir ağam bence akşamda gelse işine yarar çıkarsın yine