Şuan ödeme aşamasında olanların parasını vercekler ondan iptal ediyorlar yani ben önce benim paramı verecekler bı durun artık 😄Kac yontem denedim aninda iptal ediyolar cekimi
Şuan ödeme aşamasında olanların parasını vercekler ondan iptal ediyorlar yani ben önce benim paramı verecekler bı durun artık 😄Kac yontem denedim aninda iptal ediyolar cekimi
Insallah oderleer acelesi yokda sonra 7 gun gecti diyip odemezlerAnında etmeleri iyi demek işlem yapiyolar aga bizimkiler saatlerdir aynı
Güncelleme var diyorlarInsallah oderleer acelesi yokda sonra 7 gun gecti diyip odemezler
Babana rahmetKardeşim ödeme yapmıyor 3 5 kişiye ödeme yapmışlar geri kimseye ödeme yapmıyor bunlar sahtekekar görsel attım ödeme yapmıyor
saat kaçta vermiştin talep kralEkli dosyayı görüntüle 771046odeme geldi arkadaslar justpay havale
o laftan anlamaz kanka uğraşma yüz kişiye de ödeme yapılsa onun için şuan herkes site elemanı 😂Dostum kaç bin kişi aynı anda yüklendi bir çok kişiye gelmiş aynı kişiye 2 3 defa yollamışlar yani kolay değil kaybettigin bişey yok
Hayirlisi kardesim bizimkini hqbire iptal ediyolar anlik dogrulama falan bisey istiyolarmi maili dogrulayamiyorum kod gelmiyorEkli dosyayı görüntüle 771046odeme geldi arkadaslar justpay havale
@Doga2516 bak biri başarmışEkli dosyayı görüntüle 771046odeme geldi arkadaslar justpay havale
Oduyolarda Allaha emanetYa aslinda kaybettigimiz bisey yok yatrmsiz sonucta ama odemeyip vakit caliyolarya ona kiziyorum
Knka sabah 10da verdimsaat kaçta vermiştin talep kral
Çeken çok oldu takip ediyoz aga bakalım bi ara bizimkilerde gelir heralde 😁@Doga2516 bak biri başarmış
Bende erken verdimde 10kere verdim belki ama heo iptal ediyolar bakiyede silmiyolar vence oderler ilerleyen zamanlarda denemek lazimKnka sabah 10da verdim
Knka sabah 10da verdim
[/QUO 300 verdik 4 defa gönderiler
300 TL verdim 4 defa geldi parabanada geldi arkadaşlar ödeme şimdi