Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Evabet 321 FreeSpin Deneme Bonusu ( Yatırımsız )

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
Adım gibi emin sen site elamanışın ödeme yapmıyor kardeşim en az 10 defa red geldi insanların aklını karıştırma Ekli dosyayı görüntüle 771041
hala site elemanı diyor ben çektim geldi diğer çekenlere de geldi sabah bakım var dediler iptal ettiler geçmiş konuşmalara bak dünden beri çekim bekliyoruz geldiyse geldi diyoruz

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,222
7,295
113
No

Normal yatırım yapmayın paranız içerde kalır site bonus kazancını ödeme yapmıyor
Dadaş sakın ol ödeme yapıyor site neye göre yapıyor çözmüş değiliz mk orası ayrı geceden beri bizim ödeme beklemede bizden sonra çekim yapan çok insan oldu tabi yatırım yapıp oynanacak yer değil herkesin vardır zaten parasıyla oynadığı yer

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,152
503
113
Dadaş sakın ol ödeme yapıyor site neye göre yapıyor çözmüş değiliz mk orası ayrı geceden beri bizim ödeme beklemede bizden sonra çekim yapan çok insan oldu tabi yatırım yapıp oynanacak yer değil herkesin vardır zaten parasıyla oynadığı yer
Bu sitenin üstüne 2 yerden deneme aldım rekor kırdım ilk kez 3 siteden üst üste deneme kazandım 😄

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,964
606
113
Kardeşim ödeme yapmıyor 3 5 kişiye ödeme yapmışlar geri kimseye ödeme yapmıyor bunlar sahtekekar görsel attım ödeme yapmıyor

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,595
1,587
113
371 vredi spin bi gbasada bir scatter gelemdi 0 landı hesap

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
Kardeşim ödeme yapmıyor 3 5 kişiye ödeme yapmışlar geri kimseye ödeme yapmıyor bunlar sahtekekar görsel attım ödeme yapmıyor
şuanda bakımdayız demiş destek dün de bakımdayız dedi sonrasınad ödeme yaptı etrafta yaygara koparacağına 1-2 saat bekle sonra talep ver
sanırsın adamın parasına çöktüler denemeden doğan kazancı 2 saat geç ödediler diye herkesi site elemanı ilan etti

snrelt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
930
280
63
Reddedip duruyorlar 10kere cekim verdim

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,152
503
113
Dostum kaç bin kişi aynı anda yüklendi bir çok kişiye gelmiş aynı kişiye 2 3 defa yollamışlar yani kolay değil kaybettigin bişey yok

elliott

Alameda
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,573
1,265
113
Lan bunlar hem bakiye duzeneldi sonra reddedip hesapta 300 biraktilar amk umarim tekrar 1000 yap derlerde es dost annelerine soverim