- 13,143
- 7,255
- 113
Yaw agam hele bi yavaş kimse para yatirmadi zaten gelirse gelir çok çekim yapan.var takip ediyoruz bizKardeşim ödeme yapmıyor 3 5 kişiye ödeme yapmışlar geri kimseye ödeme yapmıyor bunlar sahtekekar görsel attım ödeme yapmıyor
Yaw agam hele bi yavaş kimse para yatirmadi zaten gelirse gelir çok çekim yapan.var takip ediyoruz bizKardeşim ödeme yapmıyor 3 5 kişiye ödeme yapmışlar geri kimseye ödeme yapmıyor bunlar sahtekekar görsel attım ödeme yapmıyor
Hangi yöntemlerle çektinizDostum kaç bin kişi aynı anda yüklendi bir çok kişiye gelmiş aynı kişiye 2 3 defa yollamışlar yani kolay değil kaybettigin bişey yok
Genelde o şikayeti edenler parayı alıyor senle ben kaliyoz sadece 😄Yaw agam hele bi yavaş kimse para yatirmadi zaten gelirse gelir çok çekim yapan.var takip ediyoruz biz
Hiç sorma aga vala 😁Genelde o şikayeti edenler parayı alıyor senle ben kaliyoz sadece 😄
Gece ikikez iptal ettiler sabah justhavale verin dediler onla verdik bekliyoz işteHangi yöntemlerle çektiniz
aga günaydın noldu ödediler mi insanların parasınıYaw agam hele bi yavaş kimse para yatirmadi zaten gelirse gelir çok çekim yapan.var takip ediyoruz biz
hillpays ile 10dk da ödüolar dene biaga günaydın noldu ödediler mi insanların parasını
Agam çeken çok oldu bizimkiler hala beklemede 😂aga günaydın noldu ödediler mi insanların parasını
O ne havale mi 😄hillpays ile 10dk da ödüolar dene bi
Ben başaramadım kihillpays ile 10dk da ödüolar dene bi
😀😀😀 ilkler hep eleniyor &gAgam çeken çok oldu bizimkiler hala beklemede 😂
Biz ameleyiz 😄😀😀😀 ilkler hep eleniyor &g
Bi ara desteğe baglandim dayanamadım biraz cazladim bakiye silindi ödeme aşamasında yazıyor 1 saatir😀😀😀 ilkler hep eleniyor &g
Gece görüyordm seni aga seninkini ödemediler miBiz ameleyiz 😄
ödesinler de zaten değiştirirler bonusuBi ara desteğe baglandim dayanamadım biraz cazladim bakiye silindi ödeme aşamasında yazıyor 1 saatir
Ben bunun üstüne 2 yerden deneme aldım burayı beklerken koselik olacam 😄😄Gece görüyordm seni aga seninkini ödemediler mi
Kac yontem denedim aninda iptal ediyolar cekimiGece ikikez iptal ettiler sabah justhavale verin dediler onla verdik bekliyoz işte
Anında etmeleri iyi demek işlem yapiyolar aga bizimkiler saatlerdir aynıKac yontem denedim aninda iptal ediyolar cekimi