- 3,626
- 1,561
- 113
Şimdiden kesene bereket dostDostlar odul sahiplerine birazdan ulasilacak. 60k çekim verdim. Bir tur daha devammm 😎😎
Şimdiden kesene bereket dostDostlar odul sahiplerine birazdan ulasilacak. 60k çekim verdim. Bir tur daha devammm 😎😎
Ne bilim ben ilk defa girdim böyle olayaMillet 60-70 mesaj skor yazmiş sen 5 kez skor yazmışsın. Öyle olmuyor
bol şansGelirse alamayan 6 kişiye daha ödül verelim dostlar..Ekli dosyayı görüntüle 902843
Bol şansGelirse alamayan 6 kişiye daha ödül verelim dostlar..Ekli dosyayı görüntüle 902843
Bol şanslarGelirse alamayan 6 kişiye daha ödül verelim dostlar..Ekli dosyayı görüntüle 902843
bol şanssGelirse alamayan 6 kişiye daha ödül verelim dostlar..Ekli dosyayı görüntüle 902843
Abi ben anlamadım bu nasıl mantık ben ilk defa role katıldım ilk attığında beğendim Marley hakkin yok diyor olması için ne yapacamkiGelirse alamayan 6 kişiye daha ödül verelim dostlar..Ekli dosyayı görüntüle 902843
Bol şanslarGelirse alamayan 6 kişiye daha ödül verelim dostlar..Ekli dosyayı görüntüle 902843
Haberiniz olsun ilk yarı başlamadan liste sonuna kadar baktım som 10 sayfadaki arkadaşları almadım hatta 3 4 kişi daha yazdım eşref reise attım güncel liste bu belirledi hak budur.
bol şanslarGelirse alamayan 6 kişiye daha ödül verelim dostlar..Ekli dosyayı görüntüle 902843
Bizde vardık dost belki nasibimiz bundadırmarleyle basından beri vardık be dost
Kanka seninde vardı ismin diğer dağıtıma verir belkimarleyle basından beri vardık be dost
Dayıcım eline sağlık
bana yeter bu dost bol şans dilerim herkeseKanka seninde vardı ismin diğer dağıtıma verir belki
Reis bende yeni ilk aldım bak maç başladı ya faul mola sayıya kadar takip edip yazıcam yani kısaca hakedicenAbi ben anlamadım bu nasıl mantık ben ilk defa role katıldım ilk attığında beğendim Marley hakkin yok diyor olması için ne yapacamki
Ben gün içinde aldığım için yokum kardomarleyle basından beri vardık be dost