- 897
- 185
- 43
He anladimReis bende yeni ilk aldım bak maç başladı ya faul mola sayıya kadar takip edip yazıcam yani kısaca hakedicen
He anladimReis bende yeni ilk aldım bak maç başladı ya faul mola sayıya kadar takip edip yazıcam yani kısaca hakedicen
Bol sans reis bu kuponu takip edimGelirse alamayan 6 kişiye daha ödül verelim dostlar..Ekli dosyayı görüntüle 902843
Beni gormedin vay beBen gün içinde aldığım için yokum kardo
Jojobet matbet gibi burası bir alan bir daha alamıyor spamlamak lazım😃😃
sen almadıysan bir sonrakinde yazar
başını aldım ben 😂Arif hocayı basa yazsaydın Ekber ve erşed e göre liste sıra kuralı var
Hep sona yazıyorlar ermişlere hürmet kalmadı hiçArif hocayı basa yazsaydın Ekber ve erşed e göre liste sıra kuralı var
La kardeş ne dağıtım yaptın helal olsunGelirse alamayan 6 kişiye daha ödül verelim dostlar..Ekli dosyayı görüntüle 902843
hmmbaşını aldım ben 😂
Kardo tüm mesajları bir görsem güzel güzel olacak da senin mesajı yeni farkediyorum@Marley vay be dost![]()
Tamam reis
3.çeyrek 50 atsınlar yeter172.5 oldu barem güzel. 90 sayı ilk yarı bitti 83 lazım
İlk ödülde başkana damga vergisi var dost 1000 TL ben topluyorum onu ödeyince ödül kilidi açılıyor@RamizAmca dayı ben ilk defa ödül alıyorumda tam ayık değilim şimdi özelden bana mı ulaşılacak