- 9,230
- 6,362
- 113
Başlasında sayalım
3 düşük 4 yüksek veteran ligler boyle3.çeyrek 50 atsınlar yeter
Saka yapiyorum dost bu ara kusmuyuz cok konusamadikKardo tüm mesajları bir görsem güzel güzel olacak da senin mesajı yeni farkediyorum
Bol sans kralGelirse alamayan 6 kişiye daha ödül verelim dostlar..Ekli dosyayı görüntüle 902843
Hahahaha abiii ne adamsın ga 🤣🤣İlk ödülde başkana damga vergisi var dost 1000 TL ben topluyorum onu ödeyince ödül kilidi açılıyor
Dost dün sabah aldık onun üzerine 3 kez ettik Red yedik hakkımız var mı su an ki maçı takip etsek ona göre edicem çünkü bugün daha alamadık hiç kismedenBen gün içinde aldığım için yokum kardo
Jojobet matbet gibi burası bir alan bir daha alamıyor spamlamak lazım😃😃
sen almadıysan bir sonrakinde yazar
Bol şansGelirse alamayan 6 kişiye daha ödül verelim dostlar..Ekli dosyayı görüntüle 902843
Bir daha olmaz yiğidim ben kulaklarını çekiyorum hemen. Zorunluydu adamlar nasıl almamışlarBeni unutmuşsun listede @EşrefTEK80
Baş severim kelle filan 😂
AjhahaHahahaha abiii ne adamsın ga 🤣🤣
Ya bir gün de 1000 oran vurdum diye gel de biraz sana yağ çekelim be😃13 oran bildik 17 oran bildik sistem 345 oynamışım 2 maç vardı daha olumlu giden biri atsa 3k 2 si atsa 40k alcaz 2 Side atamadı yine 0 aldık hiç tadı tuzu yok öyle böyle deniyoruz bir bok olduğu yok