@EşrefTEK80 kazancın daim olsunnn tebrik ederim çok güzel ve mantıklı dağıtım yapiyorsunn herkese dağıtmaya çalışıyorsun l. Sende çok üstüne gitme bu oyunların
İnternet faturamı ödedim reisGüzel dostum can kardeşim daha akşam 12 de aldın ya sen ödül.. 2 gündür takip edip alamayan dostlar var lütfen anlayışlı olalım olur mu
Kanka 4 gündür konudayım bir kere istemedim millet aldıkça bir daha mı istiyorValla yazmayayım diyorum ama ben sadece takipe muhabbete geldim. Yap , ver böyle yazınca Adama olmuyor dost . Adam zaten kazandıkça dağıtıyor birde yönlendirme yapıyorsunuz
Sosyal medyada da paylaş@EşrefTEK80 abi selamını götürdüm diğer kuponu tutduran aynı DENGER maçını bekleyen arkdsa Ekli dosyayı görüntüle 905387
cayı puskurttumSosyal medyada da paylaş
Ben kimseye bana gonder bsna ver dememHerkes kendini düşünür değişmez fix bak nişantaşı dayıma 10 gündür takip ediyor gıkı çıkmıyor
KALBİMİZ TEMİZ Abi bizim 👍👍 bahtimiz Kara ama ayna gibi harbi KALBİMİZ war5 dk da 46 sayı nedir abi be
5 dk-120 dkÇekimi verdik umarım hızlı öderler. Ekli dosyayı görüntüle 905388
Hadi bakalımÇekimi verdik umarım hızlı öderler. Ekli dosyayı görüntüle 905388
Lannn beni neden örnek vermiyorsun vicdansız 4 gündür takip ediyorumHerkes kendini düşünür değişmez fix bak nişantaşı dayıma 10 gündür takip ediyor gıkı çıkmıyor
padisah 30 dk civarı oduyırÇekimi verdik umarım hızlı öderler. Ekli dosyayı görüntüle 905388
Elimi yaktim hımmına 🤣Sosyal medyada da paylaş
Hesabim olsa sosyal.medya paylaşırim harbiden sosyal medya hesabım yokSosyal medyada da paylaş
Dümene bak 10 gündür kokoreç reklamını da yasin yaptı ztnKanka 4 gündür konudayım bir kere istemedim millet aldıkça bir daha mı istiyor![]()
Niye reis noldu be🤣🤣@EşrefTEK80 Bir daha sorduğun hiçbir maça yorum yapmayacam bunu not ettim bir yere
🤣
Sen elini yakmışsın Ben komple hayatımı yakmışım şükretElimi yaktim hımmına 🤣