- 58,492
- 28,627
- 113
Engel atmışım gereksiz adamlara Ben engel atıyorum yaHahahha ne engellisi laaa
Engel atmışım gereksiz adamlara Ben engel atıyorum yaHahahha ne engellisi laaa
Reis 5 kişiyi aciklican mi@Ahmetdeveci için son 15 dakika geldi geldi, gelmedi hakkı başka rollere 🤣🤣
Demek bize engel atiyon he 🤣Sen de engelli görünüyorsun üstüne tıklıyorum engelli görünmüyor
Gelir şimdi@Ahmetdeveci için son 15 dakika geldi geldi, gelmedi hakkı başka rollere 🤣🤣
Kendine saklasın boşver 😀Reis 5 kişiyi aciklican mi
Hangi dil buDENBEREEEERREERRRR WOOOKKKKK. İKİ KUPONDA GELDK @EşrefTEK80 @ali77 WOONNNNNNNNNNNNNMNNNNNNNNNMMMM🧿🧿🥲😉😉😉😉😉😉😉😉🧿😉🧿
NBA alt alınma kral golden macina alt verdim gece 242 sayı çıktıAlt dediğimiz maça bak 😀
Yok lan sen engelli değilsin pet at da engelli değil ama engelli içeriğini göster diyor en altta bir engellediğim kişi herhalde konudaDemek bize engel atiyon he 🤣
Reis 8 kişi yap 400 ver reis herkes alsın@Ahmetdeveci için son 15 dakika geldi geldi, gelmedi hakkı başka rollere 🤣🤣
Yağ çekme diliHangi dil bu
GelmezGelir şimdi
Seni azraile ilettim baş sıraya koydu seni hazırlan geliyorYok lan sen engelli değilsin pet at da engelli değil ama engelli içeriğini göster diyor en altta bir engellediğim kişi herhalde konuda
Son saniyede uzadı maç farkındaysanNBA alt alınma kral golden macina alt verdim gece 242 sayı çıktı
Öğleni beklesin çocuk telefonu açsın günü kurtarırsam bekliyorum onu zaten her gün yanımdaSeni azraile ilettim baş sıraya koydu seni hazırlan geliyor
Kardeşim bıraksana rahat rahat yağ çekelimYağ çekme dili
Kardeş bı günde karnım tok de de sasiralim yaReis 8 kişi yap 400 ver reis herkes alsın
Kahvaltı yapmadık daha
Güzel dostum can kardeşim daha akşam 12 de aldın ya sen ödül.. 2 gündür takip edip alamayan dostlar var lütfen anlayışlı olalım olur muReis 8 kişi yap 400 ver reis herkes alsın
Kahvaltı yapmadık daha