- 35,165
- 25,978
- 113
Kanka bu herif pastaneye senin adına borç falan yazdirabilir ben sana soylimGüzel dostum can kardeşim daha akşam 12 de aldın ya sen ödül.. 2 gündür takip edip alamayan dostlar var lütfen anlayışlı olalım olur mu
Kanka bu herif pastaneye senin adına borç falan yazdirabilir ben sana soylimGüzel dostum can kardeşim daha akşam 12 de aldın ya sen ödül.. 2 gündür takip edip alamayan dostlar var lütfen anlayışlı olalım olur mu
Ben yapmadım kanka . Apo yaptıDümene bak 10 gündür kokoreç reklamını da yasin yaptı ztn
Daim olsun abi GÜLE GÜLE huzurla mutlukla HARCA 👍Çekimi verdik umarım hızlı öderler. Ekli dosyayı görüntüle 905388
9:58de hesaptaÇekimi verdik umarım hızlı öderler. Ekli dosyayı görüntüle 905388
Yapıyoruzda ne oluyor kokoreç diyip gidiyorum yedik miDümene bak 10 gündür kokoreç reklamını da yasin yaptı ztn
Kahvaltı falan yapacağından da değil kumar damarını zaptedemiyorValla yazmayayım diyorum ama ben sadece takipe muhabbete geldim. Yap , ver böyle yazınca Adama olmuyor dost . Adam zaten kazandıkça dağıtıyor birde yönlendirme yapıyorsunuz
Zaten dümende işte 😀Ben yapmadım kanka . Apo yaptı
AhahahKanka bu herif pastaneye senin adına borç falan yazdirabilir ben sana soylim
Ağa cvb vermeyi dusunmuyomusun o kdar yazdikNiye reis noldu be🤣🤣
Bende yemedim ama şu ay sonu bi gelsin ilk siparişi kokoreç söyleyip sana yerken selfie atcamYapıyoruzda ne oluyor kokoreç diyip gidiyorum yedik mi![]()
Ter attım da ondan sana söylediğim maçlar hep uzuyor bu kadarını kalbim kaldıramaz kuponun geldi rahat rahat hastaneden çıkabilirim 🤣Niye reis noldu ve🤣🤣
Hahshahah sence Eşref dinler mi onlarıValla yazmayayım diyorum ama ben sadece takipe muhabbete geldim. Yap , ver böyle yazınca Adama olmuyor dost . Adam zaten kazandıkça dağıtıyor birde yönlendirme yapıyorsunuz
Hahhahaha bakkala falan yazdırmış zaten eşref abiden tahsil edin diye not bırakmışKanka bu herif pastaneye senin adına borç falan yazdirabilir ben sana soylim
Forumun başkanı olsam seni banlardım apo özendirmekten. Sabah sabah canım çekti senin yüzündenYapıyoruzda ne oluyor kokoreç diyip gidiyorum yedik mi![]()
Pastaneler veredsiye veriomu yil 2026Ahahah
Yahu reis 15 kere uyarildim admin burda dün konuyu kapattı. Seni görürse direk banlarlar soyleyeyim. Yasak reisim yasakAğa cvb vermeyi dusunmuyomusun o kdar yazdik
İcraat sahnesi başlar ondan sonra 👍👍 adı BüyükDüşünsene adam pastaneye giriyor eşref abinin selamını getirdim diye başlıyor djdhsjhshdeh