- 6,231
- 1,553
- 113
38-36 güzel çok iyi
Tmm muro eyvallah kardeşimBir dahakine Eyvallah de teşekkür ederim deme Sevmiyorum o lafı😄
Tabi ki efendim siz nasıl isterseniz 😁Bir dahakine Eyvallah de teşekkür ederim deme Sevmiyorum o lafı😄
HahaahahhaTabi ki efendim siz nasıl isterseniz 😁
Günaydın tebrikler dostEşref TEK bu zamana kadar hiç bir yetimin hakkini yedirmedi yedirmez.. onlar hepsi Eşref TEK.. kasa " totalde" yeniden 34K 😎😎😎Ekli dosyayı görüntüle 905343Ekli dosyayı görüntüle 905344Ekli dosyayı görüntüle 905345
Tamam kanki 🤣Hahaahahha
Kanka
Pampa
Bir de bu iki lafa uyuz oluyorum
bol şanslar dostBu gelirse şuan burda bulunan 4 dosta rol şartli ofulEkli dosyayı görüntüle 905354
Hade bol sans tek 🌹Bu gelirse şuan burda bulunan 4 dosta rol şartli ofulEkli dosyayı görüntüle 905354
Hayda benim dedim seçeneğe vurmuş getirecem senin için tekBu gelirse şuan burda bulunan 4 dosta rol şartli odul
Tamam geldimEşref TEK bu zamana kadar hiç bir yetimin hakkini yedirmedi yedirmez.. onlar hepsi Eşref TEK.. kasa " totalde" yeniden 34K 😎😎😎Ekli dosyayı görüntüle 905343Ekli dosyayı görüntüle 905344Ekli dosyayı görüntüle 905345
Gelmezse Forumu terk et sen verdin bu maçı 😄Hayda benim dedim seçeneğe vurmuş getirecem senin için tek
Bende var miyim 4 kişi içinde reis geçmeden sözün vardı kupon kaybettiBu gelirse şuan burda bulunan 4 dosta rol şartli odul