- 12,670
- 4,696
- 113
43
Senle beni aynı yere yatirmazlar Murobey🤣Bir tane de yatak biraz bana ayır
Diyecek bu harman bu adamı Keser o yüzden yatırmazlar "😄😄😄Senle beni aynı yere yatirmazlar Murobey🤣
Tam uyuyordum gerçi esreflen aram iyi değil diye konuya yazmak istemedim de denver da ilk 5 te yer alan 3 oyuncu sakat bir tek jokic ve Murray var jokic 1 perde 18 sayi atti tek başına mücadele ediyor 2 per yedeğe gecti denver bitti o yuzden denver da jokic ve Murray 123 sayiyi biraz zor getirirBu maç gelmezse eşref bizi vurur herhalde adres veririm valla gelsin vursun 🤣
Geldi işte nesine deki yorumculardan biri adını unuttumTam uyuyordum gerçi esreflen aram iyi değil diye konuya yazmak istemedim de denver da ilk 5 te yer alan 3 oyuncu sakat bir tek jokic ve Murray var jokic 1 perde 18 sayi atti tek başına mücadele ediyor 2 per yedeğe gecti denver bitti o yuzden denver da jokic ve Murray 123 sayiyi biraz zor getirir
Gelmeli buŞuan için hic ama hiç risk alinacak durumda değil maç. Ufaktan çerezlik maksat kupon olsun. İkinci yarıya ona göre ful girerizEkli dosyayı görüntüle 905348
Boşver naruto izleTam uyuyordum gerçi esreflen aram iyi değil diye konuya yazmak istemedim de denver da ilk 5 te yer alan 3 oyuncu sakat bir tek jokic ve Murray var jokic 1 perde 18 sayi atti tek başına mücadele ediyor 2 per yedeğe gecti denver bitti o yuzden denver da jokic ve Murray 123 sayiyi biraz zor getirir