- 6,231
- 1,553
- 113
Ne hastanesi dostBende bugün hastaneden çıkacam artık saat geçmiyor amk
Ne hastanesi dostBende bugün hastaneden çıkacam artık saat geçmiyor amk
CostularOhaaa 4 dk da 29 sayı 🤣🤣
aklına celmek istemem dost ama denverin galibiyetine kasa atılırOhaaa 4 dk da 29 sayı 🤣🤣
Saplasın loOhaaa 4 dk da 29 sayı 🤣🤣
@EşrefTEK80 tek başıma taraftar olarak arkdsa yardımcı oluyorum brazdan glrm.abiEşref TEK bu zamana kadar hiç bir yetimin hakkini yedirmedi yedirmez.. onlar hepsi Eşref TEK.. kasa " totalde" yeniden 34K 😎😎😎Ekli dosyayı görüntüle 905343Ekli dosyayı görüntüle 905344Ekli dosyayı görüntüle 905345
Hahahhhhhha bunu söyledin zaten adamın aklına girer ki 😄aklına celmek istemem dost ama denverin galibiyetine kasa atılır
6 aydır hastanedeydim 4 ay Ankara'da 2 ayda Diyarbakır da tedavi görüyordum ve bugün çıkıyorumNe hastanesi dost
Geçmiş olsun dost neyin var Allah şifa versin6 aydır hastanedeydim 4 ay Ankara'da 2 ayda Diyarbakır da tedavi görüyordum ve bugün çıkıyorum
gecmis olsun6 aydır hastanedeydim 4 ay Ankara'da 2 ayda Diyarbakır da tedavi görüyordum ve bugün çıkıyorum
Geçti gitti dost boşver illet hastalık erken teşhisti kefeni yirttikGeçmiş olsun dost neyin var Allah şifa versin
Geçmiş olsun neyin vardı6 aydır hastanedeydim 4 ay Ankara'da 2 ayda Diyarbakır da tedavi görüyordum ve bugün çıkıyorum
Anladım dost geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasınGeçti gitti dost boşver illet hastalık erken teşhisti kefeni yirttik
Senin harmanlik ilerlemiş murobaba ne çabuk unuttun 🤣Geçmiş olsun neyin vardı
Benimle devamlı böbreğim ağrıyo bir türlü gitmiyorum hastaneye yediğim şeyi de dokunuyor herhaldeGeçti gitti dost boşver illet hastalık erken teşhisti kefeni yirttik
Ben basketten anlamıyorum yoksa söylerdim deBu maç genel durum neyi gösteriyor beyler
Denver kazanmaya yakın duruyor alt üst korkutuyor acikcasiBu maç genel durum neyi gösteriyor beyler