- 20,365
- 7,702
- 113
YesCleavand maçı iy 116.5 üst olur mu beylerrr
YesCleavand maçı iy 116.5 üst olur mu beylerrr
Sapla rahattCleavand maçı iy 116.5 üst olur mu beylerrr
500k ye yakin belkide forumda para dağıttım olabilir son 2 ayda 30k den fazla on planda veya dm den para dağıttım millete sadece görünen kısım da aktif olmasak bile arka planda çok kişiye destek olduk ama boynuz kulağı gecti artikVallahi öyle, adam 200 k kazanıp 3 kişi 500 diyor deliriyprum 😂 hiç açma daha iyi
Kimmis o 80 k çekim paylaş yapan 😲Bizde çok odul dağıttık eniste Allah şahit ben bir vurucu 2 alan 3 bu adamlarda kimseye para pul için yazmadı hiç bir zaman ama burda millet 80k alıp cekim paylaş ta paylasiyorsa biz esekmiyiz çakala cukala surekli bedavadan para dağıtalım ben gecen sene günde 3 defa rol aciyordum hatta forumu tanıdıkça akilli adamlar geri plana çekilmek zorunda kalıyor
Borç istenmesi olayına karşıyım ben sadece çok eski arkadaşların varsa onlara sorulabilir onun harici atarsa atar atmazsa şans parası attın diye darlanmaz kimse bende var 5-6 senelik forum arkadaşlar telefonda hala konuşuyoruz sorun yok aramızdaBizde çok odul dağıttık eniste Allah şahit ben bir vurucu 2 alan 3 bu adamlarda kimseye para pul için yazmadı hiç bir zaman ama burda millet 80k alıp cekim paylaş ta paylasiyorsa biz esekmiyiz çakala cukala surekli bedavadan para dağıtalım ben gecen sene günde 3 defa rol aciyordum hatta forumu tanıdıkça akilli adamlar geri plana çekilmek zorunda kalıyor
Clev atarda dep destekler mi bilinmez dostCleavand maçı iy 116.5 üst olur mu beylerrr
Kesene bereket dost darısı bize500k ye yakin belkide forumda para dağıttım olabilir son 2 ayda 30k den fazla on planda veya dm den para dağıttım millete sadece görünen kısım da aktif olmasak bile arka planda çok kişiye destek olduk ama boynuz kulağı gecti artik
İlk per üst 2 per altCleavand maçı iy 116.5 üst olur mu beylerrr
80 k kazanan adam 500 TL lik bonusa mi kalmış ona şaşırdım 😀Kimmis o 80 k çekim paylaş yapan 😲
Reis alt olur bence yinede sen bilirsinCleavand maçı iy 116.5 üst olur mu beylerrr
Yok onlybet konusundan bahsediyor ödüllü konu var ya80 k kazanan adam 500 TL lik bonusa mi kalmış ona şaşırdım 😀
@wasil utanır mı bilmem yüzü kızarır mı onu hiç bilmemKimmis o 80 k çekim paylaş yapan 😲