Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 9K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,311
32,742
113
Vallahi öyle, adam 200 k kazanıp 3 kişi 500 diyor deliriyprum 😂 hiç açma daha iyi
500k ye yakin belkide forumda para dağıttım olabilir son 2 ayda 30k den fazla on planda veya dm den para dağıttım millete sadece görünen kısım da aktif olmasak bile arka planda çok kişiye destek olduk ama boynuz kulağı gecti artik

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,547
26,685
113
Bizde çok odul dağıttık eniste Allah şahit ben bir vurucu 2 alan 3 bu adamlarda kimseye para pul için yazmadı hiç bir zaman ama burda millet 80k alıp cekim paylaş ta paylasiyorsa biz esekmiyiz çakala cukala surekli bedavadan para dağıtalım ben gecen sene günde 3 defa rol aciyordum hatta forumu tanıdıkça akilli adamlar geri plana çekilmek zorunda kalıyor
Kimmis o 80 k çekim paylaş yapan 😲

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Bizde çok odul dağıttık eniste Allah şahit ben bir vurucu 2 alan 3 bu adamlarda kimseye para pul için yazmadı hiç bir zaman ama burda millet 80k alıp cekim paylaş ta paylasiyorsa biz esekmiyiz çakala cukala surekli bedavadan para dağıtalım ben gecen sene günde 3 defa rol aciyordum hatta forumu tanıdıkça akilli adamlar geri plana çekilmek zorunda kalıyor
Borç istenmesi olayına karşıyım ben sadece çok eski arkadaşların varsa onlara sorulabilir onun harici atarsa atar atmazsa şans parası attın diye darlanmaz kimse bende var 5-6 senelik forum arkadaşlar telefonda hala konuşuyoruz sorun yok aramızda

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,366
7,702
113
500k ye yakin belkide forumda para dağıttım olabilir son 2 ayda 30k den fazla on planda veya dm den para dağıttım millete sadece görünen kısım da aktif olmasak bile arka planda çok kişiye destek olduk ama boynuz kulağı gecti artik
Kesene bereket dost darısı bize :) geçen yazdır düzgün bi kazanç olmadı bende yalan yok Nirvana geçen yazdı bende baya verdim o süreler temmu Eylül arası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...