Dağıtımsız roll donsuz kumarbaza benzer mülayim@EşrefTEK80 senin sayfada bı rol yapayım ama dağıtım yok 😅💣
Dağıtımsız roll donsuz kumarbaza benzer mülayim@EşrefTEK80 senin sayfada bı rol yapayım ama dağıtım yok 😅💣
Aynenn daykoOnda ikili al ver ilişkisi yok mülayim sende var eski üye olduguna para çevirdiğin adamlar 2 atar biri 3 dönersin 2 gün sonra 2 borç ister falan atarsın bir daha sorar var mı diye
Eşrefte yok o klasik 500 atıyo konudan o yüzden onun ki uzun sürer işine gelmezse cevap vermez kimse de darılamaz 😁
Burda yasak dağıtım şart 😀@EşrefTEK80 senin sayfada bı rol yapayım ama dağıtım yok 😅💣
Hahaha abi iyi birşey mi dedin yoksa kötü mü anlamadım. Ben dümdüz adamim varsa kusurum direk söyle abim emrin olur haaOnda ikili al ver ilişkisi yok mülayim sende var eski üye olduguna para çevirdiğin adamlar 2 atar biri 3 dönersin 2 gün sonra 2 borç ister falan atarsın bir daha sorar var mı diye
Eşrefte yok o klasik 500 atıyo konudan o yüzden onun ki uzun sürer işine gelmezse cevap vermez kimse de darılamaz 😁
Eşrefte bi 10 basar şimdi buna@EşrefTEK80 senin sayfada bı rol yapayım ama dağıtım yok 😅💣
Ev alırmı@EşrefTEK80 senin sayfada bı rol yapayım ama dağıtım yok 😅💣
Olur olur dağıtım iyidir@EşrefTEK80 senin sayfada bı rol yapayım ama dağıtım yok 😅💣
CannHahaha abi iyi birşey mi dedin yoksa kötü mü anlamadım. Ben dümdüz adamim varsa kusurum direk söyle abim emrin olur haa
En temizi bu aslında ama ömrü uzun olsun ben bıktım valla beni gerçekten yoruyor yaşlandıkOnda ikili al ver ilişkisi yok mülayim sende var eski üye olduguna para çevirdiğin adamlar 2 atar biri 3 dönersin 2 gün sonra 2 borç ister falan atarsın bir daha sorar var mı diye
Yok be ayıp ediyon ne yanlışın olacak yanlış bir şey görsek yazarız özelden ortaya reklam mı yapıcaz😁 o eski üye diye darlayan çok olur şimdi konu açıyor ya günün birinde biri 1k attı diye her fırsatta yapışıyor ona borç istiyor onun yılması daha muhtemelHahaha abi iyi birşey mi dedin yoksa kötü mü anlamadım. Ben dümdüz adamim varsa kusurum direk söyle abim emrin olur haa
Ne zaman adimlarimizzzHahaha abi iyi birşey mi dedin yoksa kötü mü anlamadım. Ben dümdüz adamim varsa kusurum direk söyle abim emrin olur haa
Reisimm al o zaman ya sen ya ben 🤣🤣 gırgırına oynadim aman ha yanlış anlama ha muhabbet olsun maksat konuda@EşrefTEK80 senin sayfada bı rol yapayım ama dağıtım yok 😅💣

Bende nefret ediyorum o işlerden telefondan ayrı dm den ayrı meram anlatıyoruz konu açarsakEn temizi bu aslında ama ömrü uzun olsun ben bıktım valla beni gerçekten yoruyor yaşlandık
HaydaaaReisimm al o zaman ya sen ya ben 🤣🤣 gırgırına oynadim aman ha yanlış anlama ha muhabbet olsun maksat konudaEkli dosyayı görüntüle 905074
Muhasebecimiz Sinan vardı işleriimizi hallediyordu o da kayboldu . 😀Yok be ayıp ediyon ne yanlışın olacak yanlış bir şey görsek yazarız özelden ortaya reklam mı yapıcaz😁 o eski üye diye darlayan çok olur şimdi konu açıyor ya günün birinde biri 1k attı diye her fırsatta yapışıyor ona borç istiyor onun yılması daha muhtemel
Sen neyi takıyon ki zaten yol ver gitsin direkt banlat konudan carlayan olursa
Eşref resmen meydan okumuşsun mülayime bir ipte 2 rollcü oynamazReisimm al o zaman ya sen ya ben 🤣🤣 gırgırına oynadim aman ha yanlış anlama ha muhabbet olsun maksat konudaEkli dosyayı görüntüle 905074
😂 başka yollara girdi o kaybolduMuhasebecimiz Sinan vardı işleriimizi hallediyordu o da kayboldu . 😀
Hadi bakalım bol şans 😀💣Reisimm al o zaman ya sen ya ben 🤣🤣 gırgırına oynadim aman ha yanlış anlama ha muhabbet olsun maksat konudaEkli dosyayı görüntüle 905074