Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 9K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,555
1,633
113
Onda ikili al ver ilişkisi yok mülayim sende var eski üye olduguna para çevirdiğin adamlar 2 atar biri 3 dönersin 2 gün sonra 2 borç ister falan atarsın bir daha sorar var mı diye
Eşrefte yok o klasik 500 atıyo konudan o yüzden onun ki uzun sürer işine gelmezse cevap vermez kimse de darılamaz 😁
Aynenn dayko

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,699
8,069
113
Onda ikili al ver ilişkisi yok mülayim sende var eski üye olduguna para çevirdiğin adamlar 2 atar biri 3 dönersin 2 gün sonra 2 borç ister falan atarsın bir daha sorar var mı diye
Eşrefte yok o klasik 500 atıyo konudan o yüzden onun ki uzun sürer işine gelmezse cevap vermez kimse de darılamaz 😁
Hahaha abi iyi birşey mi dedin yoksa kötü mü anlamadım. Ben dümdüz adamim varsa kusurum direk söyle abim emrin olur haa

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,547
26,685
113
En temizi bu aslında ama ömrü uzun olsun ben bıktım valla beni gerçekten yoruyor yaşlandık

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Hahaha abi iyi birşey mi dedin yoksa kötü mü anlamadım. Ben dümdüz adamim varsa kusurum direk söyle abim emrin olur haa
Yok be ayıp ediyon ne yanlışın olacak yanlış bir şey görsek yazarız özelden ortaya reklam mı yapıcaz😁 o eski üye diye darlayan çok olur şimdi konu açıyor ya günün birinde biri 1k attı diye her fırsatta yapışıyor ona borç istiyor onun yılması daha muhtemel
Sen neyi takıyon ki zaten yol ver gitsin direkt banlat konudan carlayan olursa

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,547
26,685
113
Yok be ayıp ediyon ne yanlışın olacak yanlış bir şey görsek yazarız özelden ortaya reklam mı yapıcaz😁 o eski üye diye darlayan çok olur şimdi konu açıyor ya günün birinde biri 1k attı diye her fırsatta yapışıyor ona borç istiyor onun yılması daha muhtemel
Sen neyi takıyon ki zaten yol ver gitsin direkt banlat konudan carlayan olursa
Muhasebecimiz Sinan vardı işleriimizi hallediyordu o da kayboldu . 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...