- 9,263
- 4,141
- 113
8de NBA varDostlar maç yok maç bekliyorum haberiniz olsun.
8de NBA varDostlar maç yok maç bekliyorum haberiniz olsun.
Bir arkadaşın önerisi ile bir oyuncuya 6 adet 3 sayı atar bahsi aldım ama kimdi hatırlamıyorumBu maç ile ilgili dusunceleriniz nedir reis ilk per, iy
Tamam NBA de burdayım 😂Reisim yemegini ye biz buradayız aç kalma aman reis lazimsin bize
Ankara dost, Anıtkabir ordahatta. İklimi karasal soğuk ….Bir arkadaşın önerisi ile bir oyuncuya 6 adet 3 sayı atar bahsi aldım ama kimdi hatırlamıyorum
Bsketten çok anlamam
Kanka bak yaz kenara ilk çeyrek clevland üst bu kadar diyorum az anlıyorsamBu maç ile ilgili dusunceleriniz nedir reis ilk per, iy
İlk. Per rahatlıkla üstBu maç ile ilgili dusunceleriniz nedir reis ilk per, iy
Afiyetler olsun dostum ☺Bekleriz dost az saha beklerim dersen bi yemek hazırlıcam 😂kaçırmayak
Basket Başkent olduAnkara dost, Anıtkabir ordahatta. İklimi karasal soğuk ….
Denizide var mıAnkara dost, Anıtkabir ordahatta. İklimi karasal soğuk ….
Doğru tespit 😁@EşrefTEK80 kendini newyork maçına saklamıyorsa bişey demiyorum
He dost takılıyorum hepimizde öyle oluyor 😂😂Basket Başkent oldu![]()
Ben alinmam kardaşım istediğin kadar takılHe dost takılıyorum hepimizde öyle oluyor 😂😂
Eşref sponsorluğunda 10 adım wildsinDoğru tespit 😁
Bol şans dost@EşrefTEK80 senin sayfada bı rol yapayım ama dağıtım yok 😅💣
Bol şanslar reisim@EşrefTEK80 senin sayfada bı rol yapayım ama dağıtım yok 😅💣
Bol dans@EşrefTEK80 senin sayfada bı rol yapayım ama dağıtım yok 😅💣
Onda ikili al ver ilişkisi yok mülayim sende var eski üye olduguna para çevirdiğin adamlar 2 atar biri 3 dönersin 2 gün sonra 2 borç ister falan atarsın bir daha sorar var mı diye@EşrefTEK80 kardeş de güzel dağıtıyor ama o da pes edecek, dağıtımdan kaçtığı için değil de pes ettirecekler kendiniz bilmez dostlarımız onu da. Daha da br mülayim, eşref gelmez buralara bak Forumun son şansları aç kalacak millet😀
Bol bol dansBol dans
Tersine oynayip kazanabilirsinizBol şanslar reisim