Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 9K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,227
32,675
113
Yok be ayıp ediyon ne yanlışın olacak yanlış bir şey görsek yazarız özelden ortaya reklam mı yapıcaz😁 o eski üye diye darlayan çok olur şimdi konu açıyor ya günün birinde biri 1k attı diye her fırsatta yapışıyor ona borç istiyor onun yılması daha muhtemel
Sen neyi takıyon ki zaten yol ver gitsin direkt banlat konudan carlayan olursa
Bizde çok odul dağıttık eniste Allah şahit ben bir vurucu 2 alan 3 bu adamlarda kimseye para pul için yazmadı hiç bir zaman ama burda millet 80k alıp cekim paylaş ta paylasiyorsa biz esekmiyiz çakala cukala surekli bedavadan para dağıtalım ben gecen sene günde 3 defa rol aciyordum hatta forumu tanıdıkça akilli adamlar geri plana çekilmek zorunda kalıyor

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,365
7,702
113
Bizde çok odul dağıttık eniste Allah şahit ben bir vurucu 2 alan 3 bu adamlarda kimseye para pul için yazmadı hiç bir zaman ama burda millet 80k alıp cekim paylaş ta paylasiyorsa biz esekmiyiz çakala cukala surekli bedavadan para dağıtalım ben gecen sene günde 3 defa rol aciyordum hatta forumu tanıdıkça akilli adamlar geri plana çekilmek zorunda kalıyor
Vallahi öyle, adam 200 k kazanıp 3 kişi 500 diyor deliriyprum 😂 hiç açma daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...