- 3,607
- 1,645
- 113
AhahahaYapıyo adam mülayim senin gençliğin gibi
AhahahaYapıyo adam mülayim senin gençliğin gibi
Sen doğru ol eğri belasını zaten bulurSağlık olsun abi ne diyelim bizlerde öğreniyoruz dostu... Ona göre de muamele çekiyoruz ondan sonra da diyorlar ben niye yokum
Eyvallah dostum inşallah 🙏 💣Şansın geri dönsün inşallah reisim
Aha😁Senin kadar yapamıyoruz biz mulayim reis eline su dökülmez. Ateşle surdan bı 5k da cepleri para görsün dostların
Bol şanslar ben topukDostlar maç yok maç bekliyorum haberiniz olsun.
Bizde bekliyoruz haberin olsunDostlar maç yok maç bekliyorum haberiniz olsun.
Keyfine bakDostlar maç yok maç bekliyorum haberiniz olsun.
Hepsi yaşandı dost hepsi ama işte devam ediyoruz gene yoksa ayıp eden çok insan var forumdaSen aslında çoğu kisi gibi kuponu paylaşıp odul verilmeyecek borçlarım var desen öyle daha çok kıymetin bilinir. Geçen bir konu açtın kriptoyla ilgili bir kac kisi cevap verdi sadece. Burada o kadar dağıtım yaptın arkada kactane toplu mesaj açıldı kac kisi eline sağlık kesene bereket dedi. Demez çünkü çoğu menfaatçi. Şurada dibi görsen 2 gün sonra yaptıkların unutulur. Kısaca herkesi memnun edemezsin
Tamda onu dedimDostlar maç yok maç bekliyorum haberiniz olsun.
15 dakikası var ama erken NBA maçları hep sıkıntılı olur diye biliyorum@EşrefTEK80 kendini newyork maçına saklamıyorsa bişey demiyorum
Bekleriz dost az saha beklerim dersen bi yemek hazırlıcam 😂kaçırmayakDostlar maç yok maç bekliyorum haberiniz olsun.
Bu maç ile ilgili dusunceleriniz nedir reis ilk per, iy@EşrefTEK80 kendini newyork maçına saklamıyorsa bişey demiyorum
Aynen oyleSağlık olsun abi ne diyelim bizlerde öğreniyoruz dostu... Ona göre de muamele çekiyoruz ondan sonra da diyorlar ben niye yokum
Kanka çeyrek ev dep üst alıcan izliceksin bakıcan15 dakikası var ama erken NBA maçları hep sıkıntılı olur diye biliyorum
Acele etme sohbet için gelsin gelen reisim akşamımız güzel olsun inşallah 🙏🏻Dostlar maç yok maç bekliyorum haberiniz olsun.
@EşrefTEK80 kardeş de güzel dağıtıyor ama o da pes edecek, dağıtımdan kaçtığı için değil de pes ettirecekler kendiniz bilmez dostlarımız onu da. Daha da br mülayim, eşref gelmez buralara bak Forumun son şansları aç kalacak millet😀Yapıyo adam mülayim senin gençliğin gibi
Bekleriz dost az saha beklerim dersen bi yemek hazırlıcam 😂kaçırmayak
[/QUOTğini
NBA da çeyrek oynamak daha makul benceBu maç ile ilgili dusunceleriniz nedir reis ilk per, iy