Dur bak nerdeArıyorum arıyorum bulamıyorum mesajını onun 🤣🤣
Dur bak nerdeArıyorum arıyorum bulamıyorum mesajını onun 🤣🤣
HahahhshahhaGörselide kötü çoçuğun dün beni eşref sandı maç attım onu takipledi 😀
Oteli de aldım keyifler çok iyi bugün reis. Kadir yanık dan intikam alındı 😀😀 yetimler hakkını aldıEşref tek siz hepiniz !
Vallahi aldığımı götürüyorum aldığımı götürüyorum bir türlü öyle kokoreçmiş dürümmüş yok oymuş yok buymuş bir yiyemedim şunu ya 2-3 sene olmuştuMuroo sana mangal gider kral
Araba kıyakkkkk)))Oteli de aldım keyifler çok iyi bugün reis. Kadir yanık dan intikam alındı 😀😀 yetimler hakkını aldı
Yiyemedik kokoreçi hepsi senin yüzündenDönermi burda wasili bile kokoreç yicek ağzı var bizim ağız niye döner kessin
👍🙂 Cenneti garabtiledin ozaman abi yetim hakkı önemliOteli de aldım keyifler çok iyi bugün reis. Kadir yanık dan intikam alındı 😀😀 yetimler hakkını aldı
@EşrefTEK80 hucüm ribondu yanına hide sabah sabah dicene şaban saba inek şabanı anmış ahmetimizŞaban saba rolmu açtım @EşrefTEK80
Ahmedim hep bi düşüşte 😂@EşrefTEK80 hucüm ribondu yanına hide sabah sabah dicene şaban saba inek şabanı anmış ahmetimiz
Hahahahahahhahhaha@Ahmetdeveci adam su içmek için uyandı. sabah sabah rol mu açtın dedi sonra geri uyudu 🤣🤣🤣
Kral burda o pusuya yatmış 😅@Ahmetdeveci adam su içmek için uyandı. sabah sabah rol mu açtın dedi sonra geri uyudu 🤣🤣🤣
Çoçuk kesin fake sandı@Ahmetdeveci adam su içmek için uyandı. sabah sabah rol mu açtın dedi sonra geri uyudu 🤣🤣🤣
Evet ilk sorduğun oydu rol öncesi,,şahidimm@Ahmetdeveci adam su içmek için uyandı. sabah sabah rol mu açtın dedi sonra geri uyudu 🤣🤣🤣
Adam sabahtan bay bayılmış Ben hala ayaktayımAhmedim hep bi düşüşte 😂