- 58,861
- 28,898
- 113
Hahahaha ahahahhahhaEşref atsın parayı bana öyle ilerleyin enişte
Hahahaha ahahahhahhaEşref atsın parayı bana öyle ilerleyin enişte
3 üst 4 alt olacak gibi hissettim son dönem çoğu basketler öyle oluyor ilk 2 peri üst biten özellikleDinamoya atacam en iyisi o yine. Bu bizim maçın üst durumu nedir sizce
Ben iş başında yemek saatimde geçiyor ztn hemen kaçsam iyi olur yemek söyleyelim hemenŞimdi çekim vercem.. kasada iyi toparlandı iki katına çıktı.. şimdi artık iki adımda bir 3 kişi dağıtım . Kasa katlayabilirsek da ilerledikçe herkese fayda sağlarız insallah
Dm yanmadı @joeQuangaJoenin dm ye usulca ilerleyelim murocum
@JoeQuanqa en başından beri takipteyimJoenin dm ye usulca ilerleyelim murocum
Murooo etiketi yanlış atıyorsun hep 🤣😅Dm yanmadı @joeQuanga
benim fikrim 2 üst 2 alt biter 👍🙂Dinamoya atacam en iyisi o yine. Bu bizim maçın üst durumu nedir sizce
Şimdi konuda 2 tane eşref olcak izle ahmeti hucüm ribaundu felan alır ahmet 😀
Hahhahhahhaahahhaahaha sen dm'yi yakma göreyim seni 😄Ben iş başında yemek saatimde geçiyor ztn hemen kaçsam iyi olur yemek söyleyelim hemen
10 kişi çok la eşref 3 kafiŞimdi çekim vercem.. kasada iyi toparlandı iki katına çıktı.. şimdi artık iki adımda bir 10 kişi dağıtım . Kasa katlayabilirsek da ilerledikçe herkese fayda sağlarız insallah
Üst durumumu kalmış samet bi baksanaDinamoya atacam en iyisi o yine. Bu bizim maçın üst durumu nedir sizce
Oho adamın ismini bile bulamıyorum heyecandan parayı koydu yaMurooo etiketi yanlış atıyorsun hep 🤣😅
*Ribond doğrusu 👍🏻Şimdi konuda 2 tane eşref olcak izle ahmeti hucüm ribaundu felan alır ahmet 😀
Enişte gene ortalığı toparlıyor 3dü onuda 10 a bağladı gene zararlı eşref10 kişi çok la eşref 3 kafi
Jahahahahahajhaah ulan enişte hahahaha10 kişi çok la eşref 3 kafi
Zorlama bence 2 ekmek yidikDinamoya atacam en iyisi o yine. Bu bizim maçın üst durumu nedir sizce
MS düşün derim dost .3 . Per barem sıkıntılıDinamoya atacam en iyisi o yine. Bu bizim maçın üst durumu nedir sizce
10 kişi Çok doğru söylüyor10 kişi çok la eşref 3 kafi