- 6,729
- 1,721
- 113
Şimdi gördüm çok mesaj var dostKardeşim okumuyorsunuz ki adamın ne dediğini limit var diyor çekip başka siteye atacak Berkay .
Şimdi gördüm çok mesaj var dostKardeşim okumuyorsunuz ki adamın ne dediğini limit var diyor çekip başka siteye atacak Berkay .
RasgeleŞimdi çekim vercem.. kasada iyi toparlandı iki katına çıktı.. şimdi artık iki adımda bir 3 kişi dağıtım . Kasa katlayabilirsek da ilerledikçe herkese fayda sağlarız insallah
Emeğine sağlık inşallah gönder gelsin reis tbriklerŞimdi çekim vercem.. kasada iyi toparlandı iki katına çıktı.. şimdi artık iki adımda bir 3 kişi dağıtım . Kasa katlayabilirsek da ilerledikçe herkese fayda sağlarız insallah
Yakışır kral rastgeleŞimdi çekim vercem.. kasada iyi toparlandı iki katına çıktı.. şimdi artık iki adımda bir 3 kişi dağıtım . Kasa katlayabilirsek da ilerledikçe herkese fayda sağlarız insallah
Tamam dost sabah kalanlardan 3 kişiyi gönderiyrsan önümüz açılır 😂geciktik bugün son adıma geldik amcaŞimdi çekim vercem.. kasada iyi toparlandı iki katına çıktı.. şimdi artık iki adımda bir 3 kişi dağıtım . Kasa katlayabilirsek da ilerledikçe herkese fayda sağlarız insallah
Tamamdır dost.. @bedof34 nerdesin kral .Şimdi çekim vercem.. kasada iyi toparlandı iki katına çıktı.. şimdi artık iki adımda bir 3 kişi dağıtım . Kasa katlayabilirsek da ilerledikçe herkese fayda sağlarız insallah
Ah bide konuşsa neler anlatcakŞaban saba rolmu açtım @EşrefTEK80
Yüreğine sağlıkŞimdi çekim vercem.. kasada iyi toparlandı iki katına çıktı.. şimdi artık iki adımda bir 3 kişi dağıtım . Kasa katlayabilirsek da ilerledikçe herkese fayda sağlarız insallah
HdhdAh bide konuşsa neler anlatcak
Joenin dm ye usulca ilerleyelim murocum
Kardeşim boş boş alıntı yapma bidakine uyarmamHe heee
Ben öyle Değme atmıyorum Enişte bana ancak kendisi atacakJoenin dm ye usulca ilerleyelim murocum
Ev üst oynanır dost izliyorumDinamoya atacak en iyisi o yine. Bu bizim maçın üst durumu nedir sizce
İşleminizi kontrol ediyorum... lütfen hattan ayrılmayın..Tamam dost sabah kalanlardan 3 kişiyi gönderiyrsan önümüz açılır 😂geciktik bugün son adıma geldik amca
Eşref atsın parayı bana öyle ilerleyin enişteJoenin dm ye usulca ilerleyelim murocum
Hocam sen kimseye sorma bildiğin gibi oyna, öyle yapınca geliyorDinamoya atacak en iyisi o yine. Bu bizim maçın üst durumu nedir sizce