- 1,749
- 8,385
- 113
Nerde o dostlar yaŞimdi konuda 2 tane eşref olcak izle ahmeti hucüm ribaundu felan alır ahmet 😀
Nerde o dostlar yaŞimdi konuda 2 tane eşref olcak izle ahmeti hucüm ribaundu felan alır ahmet 😀
Yeni dil yükleniyorŞaban saba rolmu açtım @EşrefTEK80
Bir döner keser mi seni reis 🤣🤣Ben iş başında yemek saatimde geçiyor ztn hemen kaçsam iyi olur yemek söyleyelim hemen
Uyku vaktindedirNerde o dostlar ya
Sesetme ortayı bulur 5te deal dealEnişte gene ortalığı toparlıyor 3dü onuda 10 a bağladı gene zararlı eşref
Burda gene yanlış yanlış şeyler yazıyor ben onu okula yazdırdım @Enişte türkçe ve edebiyatını geliştircek görsel dersler içinde muro yu tuttujNerde o dostlar ya
Dönermi burda wasili bile kokoreç yicek ağzı var bizim ağız niye döner kessinBir döner keser mi seni reis 🤣🤣
Vay mgBurda gene yanlış yanlış şeyler yazıyor ben onu okula yazdırdım @Enişte türkçe ve edebiyatını geliştircek görsel dersler içinde muro yu tuttuj
Burda burda 🤣Nerde o dostlar ya
Arıyorum arıyorum bulamıyorum mesajını onun 🤣🤣Burda gene yanlış yanlış şeyler yazıyor ben onu okula yazdırdım @Enişte türkçe ve edebiyatını geliştircek görsel dersler içinde muro yu tuttuj
Bir biz yıyenesik şu kokoreçleri dönerleri dürümleriDönermi burda wasili bile kokoreç yicek ağzı var bizim ağız niye döner kessin
Eşref baba 😁Bir döner keser mi seni reis 🤣🤣
@wasilDönermi burda wasili bile kokoreç yicek ağzı var bizim ağız niye döner kessin
Görselide kötü çoçuğun dün beni eşref sandı maç attım onu takipledi 😀Vay mg
Muroo sana mangal gider kralBir biz yıyenesik şu kokoreçleri dönerleri dürümleri