- 19,846
- 6,270
- 113
Yemek yiyip geliyorum
Afiyet olsunYemek yiyip geliyorum
Afiyet olsun kralYemek yiyip geliyorum
Sende az değilsin eski mevzuları gün yüzüne çıkarmanın anlami yok dost gecti gitti zaten adamdan en az 100k ustu parasını pic ettiler adamda buranın enayisi benmiyim diye çekip gitti iste o tek degil barrios ta baska bir şahsa büyük para kaptırdı yani losers konusunda hepimiz mağdur olduk konu kapandı gitti isteBen bilmiyorum kardeşim
Sadece adam foruma küstü bıraktı
İyiliğini suistimal etti iki tane dingil hepsi bu
NedenValla ben saldırıyorum kaptiriyorum
Vay anası iyi ki önceden cikmissiz erhanim senide hatirladimSende az değilsin eski mevzuları gün yüzüne çıkarmanın anlami yok dost gecti gitti zaten adamdan en az 100k ustu parasını pic ettiler adamda buranın enayisi benmiyim diye çekip gitti iste o tek degil barrios ta baska bir şahsa büyük para kaptırdı yani losers konusunda hepimiz mağdur olduk konu kapandı gitti iste
Kral çevrim istiyormu direk cekebiliyonmuBende markaja atıyorum oradan havale ile
Güzel raconTam bir p... Mis bu site ya
Reis el fenerini kapatTam bir p... Mis bu site ya
iyi dedin walla abiTam bir p... Mis bu site ya
Benle ne alakası var aq suattan açıldı konu. losera döndü ordan mrlbraya bağlandıSende az değilsin eski mevzuları gün yüzüne çıkarmanın anlami yok dost gecti gitti zaten adamdan en az 100k ustu parasını pic ettiler adamda buranın enayisi benmiyim diye çekip gitti iste o tek degil barrios ta baska bir şahsa büyük para kaptırdı yani losers konusunda hepimiz mağdur olduk konu kapandı gitti iste
Bil sansBeyler çekimi iptal ettim uzun sürcek diye kimseyi bekletmek istemedim ilk maçımız haydi destekleyin
Yemin ederim ben yazdım sandım . Ulan ben ne ara yaptım bunu dedim son anda fark ettim 🤣🤣🤣Beyler çekimi iptal ettim uzun sürcek diye kimseyi bekletmek istemedim ilk maçımız haydi destekleyin
İşleme alınan çekim iptal ediliyor muyduBeyler çekimi iptal ettim uzun sürcek diye kimseyi bekletmek istemedim ilk maçımız haydi destekleyin
Bol şanslarBeyler çekimi iptal ettim uzun sürcek diye kimseyi bekletmek istemedim ilk maçımız haydi destekleyin
PayabahahahhahaYemin ederim ben yazdım sandım . Ulan ben ne ara yaptım bunu dedim son anda fark ettim 🤣🤣🤣
PuahahahaBol şanslar