- 5,048
- 2,087
- 113
Ben ne hayal etmiştim Eşref dayıSameta80
Ben ne hayal etmiştim Eşref dayıSameta80
Dost pardon ya o kadar ses geldimi 😀Sese uyandım ne oluyor orada
Dur reis karıştırma orayi dur. Ben Eşref TEK im🤣🤣Ben ne hayal etmiştim Eşref dayı
Beklemede mi yeni mi çekimSameta80
Yok mackolik gol sesi açık kalmışArif efendi Bombacı mülayim mi dürttü uyandırdı![]()
SaldiriyoruzDur reis karıştırma orayi dur. Ben Eşref TEK im🤣🤣
30 dk dur bekleme reism izin verilmiş yazıyor bunlarda bekleme yerineBeklemede mi yeni mi çekim
Salatasaray mı gol attıYok mackolik gol sesi açık kalmış
HahaahDur reis karıştırma orayi dur. Ben Eşref TEK im🤣🤣
bence çekim gelmesin 17 sayfa olmuş kuponsuz çok azimliyiz tüm forum içerde30 dk dur bekleme reism izin verilmiş yazıyor bunlarda bekleme yerine
Yazıyorum desteğe duralım mı anlamadım30 dk dur bekleme reism izin verilmiş yazıyor bunlarda bekleme yerine
Aselsan'da çalışanların yemeğine şap atıyormuş müptezelBide şapşap vardı aselsanda çalışıyorum ayağına adamı tokatlayıp gıtmıştı aq
üzerine siha atarım diye tehdit mi etti naptı puhah
Aslında kripto ile cekim diğer siteye atacaktın hızlıca gecerdi capraz cekim varsa eğerDur reis karıştırma orayi dur. Ben Eşref TEK im🤣🤣
Bende çok yapıyorum he ordan sogukcuzdan adresi alıp oraya çekiyorum hahhajaAslında kripto ile cekim diğer siteye atacaktın hızlıca gecerdi capraz cekim varsa eğer
Harbi o muhabbette ne olmuştu kaçırdım ben orayı kısaca özetler misiniz sayın @Valenciennes
Ben bilmiyorum kardeşim@Valenciennes biliyor kaç para vurduğunu
Hindistan Sikkim Premier Liginden gol gelmiş metinimSalatasaray mı gol attı
Neyse oyle ayıp etmişBen bilmiyorum kardeşim
Sadece adam foruma küstü bıraktı
İyiliğini suistimal etti iki tane dingil hepsi bu
Hangi metin bu jajhajaSalatasaray mı gol attı
Bende markaja atıyorum oradan havale ileBende çok yapıyorum he ordan sogukcuzdan adresi alıp oraya çekiyorum hahhaja
Caddebet yapıyorum çekim havale de hızlı yaBende markaja atıyorum oradan havale ile