Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 9K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,444
32,894
113
Ben bilmiyorum kardeşim
Sadece adam foruma küstü bıraktı
İyiliğini suistimal etti iki tane dingil hepsi bu
Sende az değilsin eski mevzuları gün yüzüne çıkarmanın anlami yok dost gecti gitti zaten adamdan en az 100k ustu parasını pic ettiler adamda buranın enayisi benmiyim diye çekip gitti iste o tek degil barrios ta baska bir şahsa büyük para kaptırdı yani losers konusunda hepimiz mağdur olduk konu kapandı gitti iste

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,070
2,090
113
Sende az değilsin eski mevzuları gün yüzüne çıkarmanın anlami yok dost gecti gitti zaten adamdan en az 100k ustu parasını pic ettiler adamda buranın enayisi benmiyim diye çekip gitti iste o tek degil barrios ta baska bir şahsa büyük para kaptırdı yani losers konusunda hepimiz mağdur olduk konu kapandı gitti iste
Vay anası iyi ki önceden cikmissiz erhanim senide hatirladim

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
40,240
40,237
113
Benle ne alakası var aq suattan açıldı konu. losera döndü ordan mrlbraya bağlandı
Eskileri yad ettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...