http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 8K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
965
3,930
93
Ben etmiyorum zaten enişte. Uzun geliyor o kadar takatim yok. Ha çok kısa sürsede ben bu adamın rolünü takip etmem. Belki benden de çok daha iyi bir adamdır bişey diyemem ama ben haz etmiyorum kendisinden
Kardeşim düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Keşke herkes hakaret etmeden niyetini güzelce söylese. Ben hangi birine burda birşey demişim yani benle ne alakası var düşmanlığın ne yaptım da bana düşmanlık yapılıyor. Sevmeyebilirsin evet doğrudur ama sevmeyen kişinin rol sayfasında olmazsın doğru mu (senin özelinde söylemiyorum) sevmedigin adamın rolüne gelip de huzur bozmak ne demek ? Adam mesaj atmış benden 6 kez para istemiş vermek zorunda mıyım abi ?

Enişte

Başkan’ın Tatile Gönderdiği Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
85,442
93,147
113
@Daimon @Başkan @Shellac abi vallahi biktik bundan herkese hakaret küfür ediyor . Bir değil iki değil insanlar bunun yüzünden banlanacak . İlgilenirseniz sevinirm
Multisi var onların ondan rahat bu hesapta kırmızı jartiyerli gezer diğeri dantelli giyer gelir birazdan bol şans yazar
Hayır adam bir de senden para da istiyor o yüzsüzlükle gelip ortalığı karıştırıyor aç köpek işte bunlar bir tane düzgün cümle bile kurmayı beceremez

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
3,927
113
Kardeşim düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Keşke herkes hakaret etmeden niyetini güzelce söylese. Ben hangi birine burda birşey demişim yani benle ne alakası var düşmanlığın ne yaptım da bana düşmanlık yapılıyor. Sevmeyebilirsin evet doğrudur ama sevmeyen kişinin rol sayfasında olmazsın doğru mu (senin özelinde söylemiyorum) sevmedigin adamın rolüne gelip de huzur bozmak ne demek ? Adam mesaj atmış benden 6 kez para istemiş vermek zorunda mıyım abi ?
Konuş be yiğidin harman olduğu yerde doğan adam

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,998
11,541
113
Bu çocuğun rollerinin sonu neden hep kavgaya bağlanıyor öylesine bi bakayım dedim ortalık yine cennet mahallesine dönmüş kaçınılmaz son hdhd

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,727
17,937
113
Ben huzurunu bozacak bişey demedim birader. Sadece rolün çok uzun sürüyor, takip edenlere sabırlar diledim. Hakkında öyledir böyledir de demedim. Dağıtımını yapıyor Allah var da dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...