- 55,653
- 26,733
- 113
Haydi canlanma timeeHadi o zaman canlanalim dostlarrEkli dosyayı görüntüle 892388
Eskiler hatırlarShellac 3 gün roll yapıyor 3 gün çevrimle uğraşıyordu sporda bir tane erkek yok muydu içinizde nasıl iş bu dost 3 gün roll mü uğraşılır diye milleti ağaç ettin sonunda da kayıp he çok şanslıdır son kupon patlar hep yav bırakın aq huzursuzluk sadece yaptıgınız
Yasın kaç bilmiyorum ama , sen ve senin gibilerle işim olmadı mesaj attığınızda da işim olmadı . Bana karşı düşmanlık sebebin ne onu da bilmiyorum lakin hadi bana yaptin böyle terbiyesizlik @Enişte gibi bir adama nasıl yapıyorsun. Herşeyin yeri adabi var . Herkese öyle ağzına gelen söylenmez ayıp gerçekten ayıp. Surda en son küfür hakeret edeceğin adam bu adam . Yakışmıyor lütfen kendine gelPara kimde var ona yanaş sen yalaka agzın iyi laf yapıyor seni çözdüm ben ondan bundan saglam koparıyorsun iyi yere tezgah açmışsın
Puhahhahahahhahaha
Yok be dost biz unutnayiz seen her daim dostumsun duzelecek elbet durumlarParası olanla dost olmayı sever. Yoksa listeye de yazmaz selamı da almaz
Kuru sıkı çoğu herkesi biliyoruz tanımadığı 20 adama 500 sıkacak adam yok burda 3-5 taneEskiler hatırlar
Eskı dostun @Mülayim6060 dı nolduKorumsma gerek yok eski dostumdur parssi yokkende dostumdu
Arada sende ban yersin karışma yamacımda durAdam baştan sona soluksuz takip edin demiyor ki. Ara ara gir bak takip et bol şans dile 1 bilemedin 2.gün ödül alırsın zaten. Aynı kişilere peş peşe ödül verilmiyor zaten. Niye sorun oldu ki bu kadar
Dostum zaten mulayimi unutmadikEskı dostun @Mülayim6060 dı noldu