http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 8K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,342
7,222
113
Shellac 3 gün roll yapıyor 3 gün çevrimle uğraşıyordu sporda bir tane erkek yok muydu içinizde nasıl iş bu dost 3 gün roll mü uğraşılır diye milleti ağaç ettin sonunda da kayıp he çok şanslıdır son kupon patlar hep yav bırakın aq huzursuzluk sadece yaptıgınız
Eskiler hatırlar

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
960
3,871
93
Para kimde var ona yanaş sen yalaka agzın iyi laf yapıyor seni çözdüm ben ondan bundan saglam koparıyorsun iyi yere tezgah açmışsın
Puhahhahahahhahaha
Yasın kaç bilmiyorum ama , sen ve senin gibilerle işim olmadı mesaj attığınızda da işim olmadı . Bana karşı düşmanlık sebebin ne onu da bilmiyorum lakin hadi bana yaptin böyle terbiyesizlik @Enişte gibi bir adama nasıl yapıyorsun. Herşeyin yeri adabi var . Herkese öyle ağzına gelen söylenmez ayıp gerçekten ayıp. Surda en son küfür hakeret edeceğin adam bu adam . Yakışmıyor lütfen kendine gel

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,743
7,587
113
Adam baştan sona soluksuz takip edin demiyor ki. Ara ara gir bak takip et bol şans dile 1 bilemedin 2.gün ödül alırsın zaten. Aynı kişilere peş peşe ödül verilmiyor zaten. Niye sorun oldu ki bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...