http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 8K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,450
3,548
113
Beyler gürültü yapmayın memnun olan eder takip olmayan etmez fikrini soran olmadı kimseye nefret ettigim adamların rollüne kuponuna yorum yapıp senden nefret ediyorum yazmıyorum hiç girmiyorum basit olay

Enişte

Başkan’ın Tatile Gönderdiği Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
85,437
93,144
113
Enişte niye bu kadar gerildin onu anlamadım şimdi. Adama kimse küfür etmedi rolü uzun sürüyor, takip edene sabırlar diliyorum dedim. Kimin huzurunu bozduk. Birakaydinda adam iki çift laf etseydi
Kardeşim yasını başını almıs adamlarsınız bak adamlara koz veriyorsunuz sen sanıyor musun ki tek sen öyle düşünüyorsun hadi seni biliyoruz çok roll takip etmiyorsun sen dalgaya vurdun geçtin sesi çıkmayan adamlar var üşeniyor yazmaya buraya alamayınca da laf söylüyorlar
Arkada var bak pusuda bana laf söyleyecek ama maçası yetmiyor ben sana şahsi bi mesele yapmadan senin mesaj üstünden genele konustum

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
960
3,871
93
Ben huzurunu bozacak bişey demedim birader. Sadece rolün çok uzun sürüyor, takip edenlere sabırlar diledim. Hakkında öyledir böyledir de demedim. Dağıtımını yapıyor Allah var da dedim.
Reis yazdigimi tekrar oku istersen sana demedim keşke senin gibi yapsalar dedim .sana da teşekkür ederim dedim hatta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...