- 8,932
- 3,926
- 113
Pembe gibi dedikodunu yapıyorlar kemalimBu çocuğun rollerinin sonu neden hep kavgaya bağlanıyor öylesine bi bakayım dedim ortalık yine cennet mahallesine dönmüş kaçınılmaz son hdhd
Pembe gibi dedikodunu yapıyorlar kemalimBu çocuğun rollerinin sonu neden hep kavgaya bağlanıyor öylesine bi bakayım dedim ortalık yine cennet mahallesine dönmüş kaçınılmaz son hdhd
Sıkıntı yok karşim arkamızdan konuşan önümüzden yesinPembe gibi dedikodunu yapıyorlar kemalim
Kanka adam sana demedim demiş ya zatenBen huzurunu bozacak bişey demedim birader. Sadece rolün çok uzun sürüyor, takip edenlere sabırlar diledim. Hakkında öyledir böyledir de demedim. Dağıtımını yapıyor Allah var da dedim.
Kardeşim yasını başını almıs adamlarsınız bak adamlara koz veriyorsunuz sen sanıyor musun ki tek sen öyle düşünüyorsun hadi seni biliyoruz çok roll takip etmiyorsun sen dalgaya vurdun geçtin sesi çıkmayan adamlar var üşeniyor yazmaya buraya alamayınca da laf söylüyorlarEnişte niye bu kadar gerildin onu anlamadım şimdi. Adama kimse küfür etmedi rolü uzun sürüyor, takip edene sabırlar diliyorum dedim. Kimin huzurunu bozduk. Birakaydinda adam iki çift laf etseydi
Yürü beeee istanbullu kemalim sağ olSıkıntı yok karşim arkamızdan konuşan önümüzden yesin
Reis yazdigimi tekrar oku istersen sana demedim keşke senin gibi yapsalar dedim .sana da teşekkür ederim dedim hattaBen huzurunu bozacak bişey demedim birader. Sadece rolün çok uzun sürüyor, takip edenlere sabırlar diledim. Hakkında öyledir böyledir de demedim. Dağıtımını yapıyor Allah var da dedim.