- 20,366
- 7,702
- 113
Evet öyle vallahaeskiden bu işin adabı vardı biz konu sahibine eskiden alıntı yapmaya utanırdık aha sor dayıya @Valenciennes
Evet öyle vallahaeskiden bu işin adabı vardı biz konu sahibine eskiden alıntı yapmaya utanırdık aha sor dayıya @Valenciennes
Rastgele kral3 dedik 4 olsun.. babalar size elveda.. sizi aramızda görmek istemiyoruz.
Joafeliks
Abre
Mr yk
JoeQuang
Bizler devam dostlar..😎😎😎
Devamke o zaman3 dedik 4 olsun.. babalar size elveda.. sizi aramızda görmek istemiyoruz.
Joafeliks
Abre
Mr yk
JoeQuang
Ben zaten seçilmesemde uyuyacaktım iş ten dolayı tşk 😀3 dedik 4 olsun.. babalar size elveda.. sizi aramızda görmek istemiyoruz.
Joafeliks
Abre
Mr yk
JoeQuang
Cenk geldiysen beraber girmek nasip olsun listeye kardeşim haydeRastgele kral
Senle devam etmek isterdim Eşref abe ama bende roll yetim bakcam hahaha3 dedik 4 olsun.. babalar size elveda.. sizi aramızda görmek istemiyoruz.
Joafeliks
Abre
Mr yk
JoeQuang
Allah razı olsun dost 😂 istenmemek ne güzel duyguymuş yaşattın bana bunu3 dedik 4 olsun.. babalar size elveda.. sizi aramızda görmek istemiyoruz.
Joafeliks
Abre
Mr yk
JoeQuang
Kaç kaç la bıraktım 97-95 ikenBen halen BJK macindayim yenmesini bekliyorum)
Etiket işemi yaradı alla allaEvet öyle vallaha
3 dedik 4 olsun.. babalar size elveda.. sizi aramızda görmek istemiyoruz.
Joafeliks
Abre
Mr yk
JoeQuang
Yeni kupon gelecek mi ona göre takip edelim sabah işe geç kalmayalım 😃3 dedik 4 olsun.. babalar size elveda.. sizi aramızda görmek istemiyoruz.
Joafeliks
Abre
Mr yk
JoeQuang
Kardeşim artık her yol mubaheskiden bu işin adabı vardı biz konu sahibine eskiden alıntı yapmaya utanırdık aha sor dayıya @Valenciennes
Yok la kız trp atıyor onu dedim herhalde ondan adam acıdıEtiket işemi yaradı alla alla