Öyle bittiKaç kaç la bıraktım 97-95 iken
Öyle bittiKaç kaç la bıraktım 97-95 iken
Yeni adima gectiysek geldim3 dedik 4 olsun.. babalar size elveda.. sizi aramızda görmek istemiyoruz.
Joafeliks
Abre
Mr yk
JoeQuang
Bizler devam dostlar..😎😎😎
Kendimle birlikte senide götürseydik keşkeKardeşim artık her yol mubah
Eskiler eskide kaldı
Kesene bereket3 dedik 4 olsun.. babalar size elveda.. sizi aramızda görmek istemiyoruz.
Joafeliks
Abre
Mr yk
JoeQuang
Hoş geldin zeisy kadro tamamlaniyor @EşrefTEK80 maç bekleniyorYeni adima gectiysek geldim![]()
@JoeQuanqa dostum tebrikler3 dedik 4 olsun.. babalar size elveda.. sizi aramızda görmek istemiyoruz.
Joafeliks
Abre
Mr yk
JoeQuang
Biz daha eşrefin 1 lirasını alamadık dost yarın izinliyiz gittiği yere kadar devamKendimle birlikte senide götürseydik keşke
gelsinde takip görsün ortklıkHoş geldin zeisy kadro tamamlaniyor @EşrefTEK80 maç bekleniyor
@JoeQuanqa dostum tebrikler
Bu sefer sende sıraBiz daha eşrefin 1 lirasını alamadık dost yarın izinliyiz gittiği yere kadar devam
ben bilmem ensendeyim ahahahahhaHamza kazanırsak dedik bu o değil ha normal vurguju dedik 😀😀
Ben buralardaydim da ara ara yazdim gec geldik diyeHoş geldin zeisy kadro tamamlaniyor @EşrefTEK80 maç bekleniyor
Elveda mektubumu)))Dostlar maç bakıyorum devam ediyoru.. @Kashima ağabey ulasacak elveda eden dostlara mektubu verecek.
Yinede yanındayım dayı 😂😂😂 izlicemDostlar maç bakıyorum devam ediyoru.. @Kashima ağabey ulasacak elveda eden dostlara mektubu verecek.
Haydi brom kazandiralimgelsinde takip görsün ortklık
İyice seç öyle yap kardeşim kupon sen bilirsinDostlar maç bakıyorum devam ediyoru.. @Kashima ağabey ulasacak elveda eden dostlara mektubu verecek.
Ulan direk o aklıma geldi ğıahahahben bilmem ensendeyim ahahahahha