- 19,343
- 12,861
- 113
Kanunî diye Multi mı olur ya 😂Eşref güzel bir takip ile seni bekliyoruz
Kanunî diye Multi mı olur ya 😂Eşref güzel bir takip ile seni bekliyoruz
Yaparız dostlar hepp destek tamm destekk)))Haydi brom kazandiralim
Dostlar maç bakıyorum devam ediyoru.. @Kashima ağabey ulasacak elveda eden dostlara mektubu verecek.

Ne dediğini anlamadim kardeşim .kendin diyip gulmüssün soylede bizde gulelimKanunî diye Multi mı olur ya 😂
Seyret şimdi eşref kupon tutturamayacak bu gecelik yeter diyip gidecek mendili bırak uyumaya gitmedenBu sefer sende sıra
Sen başkasının yan hesabisin diyor dayiNe dediğini anlamadim kardeşim .kendin diyip gulmüssün soylede bizde gulelim
3 tane guzel mac var aslindaSeyret şimdi eşref kupon tutturamayacak bu gecelik yeter diyip gidecek mendili bırak uyumaya gitmeden
Banko kazancak ilk kupon yaslan mendili nolur nolnaz diye karantiye alıp bıraktım komidine ben yatmayaSeyret şimdi eşref kupon tutturamayacak bu gecelik yeter diyip gidecek mendili bırak uyumaya gitmeden
Kesene bereketDostlar maç bakıyorum devam ediyoru.. @Kashima ağabey ulasacak elveda eden dostlara mektubu verecek.
Anladikta ne alakaSen başkasının yan hesabisin diyor dayi
Ona sor bilmiyorumAnladikta ne alaka
Üzerini güzelce ört havalar soğudu,iyi uykular,,Banko kazancak ilk kupon yaslan mendili nolur nolnaz diye karantiye alıp bıraktım komidine ben yatmaya
Acun gitti hala adamla uğraşıyoruz gsli olarak 😂😂
Totem mi yaoiyosunÜzerini güzelce ört havalar soğudu,iyi uykular,,