Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15K Hedef 50K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,713
13,901
113
Haksız liste itiraz ediyorum. Bende yokum Eşref babamizdan hiç ödül almadık zjwmzjsj

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,699
8,069
113
bu konuda öyle bi şart yoktu 1 2 sanki 1k aldık 250 aldık hepi topu 3 alan bu listede vardir :)

sonda neye göre liste yapıyon aga boyle bi mantik varmı :D
Eray kardeşim sen yapma bari . Bu konuda alamamissan diğer yeni konuda alırsın kazanirsak . Yahu ben kazanıyorum dostlara da atiyorum 17k dağıtım yaptık 3 günde hangi birine torpil gecebilirim reis hangi birini tanıma şansım var benim yada listecinin . Keyif alıyoruz lütfen yapmayın hele sen yapma bari ya

Eray53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,615
703
113
Eray kardeşim sen yapma bari . Bu konuda alamamissan diğer yeni konuda alırsın kazanirsak . Yahu ben kazanıyorum dostlara da atiyorum 17k dağıtım yaptık 3 günde hangi birine torpil gecebilirim reis hangi birini tanıma şansım var benim yada listecinin . Keyif alıyoruz lütfen yapmayın hele sen yapma bari ya
knk baştan beri ödül alan katılmasın de ona göre katılak buraya saat veriyoruz bizde insanız sende bizi anla

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,825
5,120
113
Alisirsin dostum kimseyi memnun edemezsin tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...