- 3,615
- 703
- 113
ozaman ok canikoAllah allah parayi sen mi dagitiyon ? Konu sahibi öyle demiyor ama
ozaman ok canikoAllah allah parayi sen mi dagitiyon ? Konu sahibi öyle demiyor ama
Eray kardeşim sen yapma bari . Bu konuda alamamissan diğer yeni konuda alırsın kazanirsak . Yahu ben kazanıyorum dostlara da atiyorum 17k dağıtım yaptık 3 günde hangi birine torpil gecebilirim reis hangi birini tanıma şansım var benim yada listecinin . Keyif alıyoruz lütfen yapmayın hele sen yapma bari yabu konuda öyle bi şart yoktu 1 2 sanki 1k aldık 250 aldık hepi topu 3 alan bu listede vardir
sonda neye göre liste yapıyon aga boyle bi mantik varmı![]()
Bu sitenin çapı mı nedir 😅 Çap kelimesi bu siteden türedi dost.Bu sitenin çapı nedir . Mesela bilindik sitelere kıyaslama yaparsak şundan iyidir diyebileceğimiz site nedir
Kurban olayım aklı başında birisin ortalık 56 dur dşfşfşfşfşfşfşflfHaksız liste itiraz ediyorum. Bende yokum Eşref babamizdan hiç ödül almadık zjwmzjsj
Site sağlam para bankada sorun yokBeklemedeyiz dostlarEkli dosyayı görüntüle 885506
knk baştan beri ödül alan katılmasın de ona göre katılak buraya saat veriyoruz bizde insanız sende bizi anlaEray kardeşim sen yapma bari . Bu konuda alamamissan diğer yeni konuda alırsın kazanirsak . Yahu ben kazanıyorum dostlara da atiyorum 17k dağıtım yaptık 3 günde hangi birine torpil gecebilirim reis hangi birini tanıma şansım var benim yada listecinin . Keyif alıyoruz lütfen yapmayın hele sen yapma bari ya
Alisirsin dostum kimseyi memnun edemezsin tebriklerEray kardeşim sen yapma bari . Bu konuda alamamissan diğer yeni konuda alırsın kazanirsak . Yahu ben kazanıyorum dostlara da atiyorum 17k dağıtım yaptık 3 günde hangi birine torpil gecebilirim reis hangi birini tanıma şansım var benim yada listecinin . Keyif alıyoruz lütfen yapmayın hele sen yapma bari ya
HaydaaaaLaz hangisi? Gofret mi? Jzwnjzjsnw
Tabi kaptın ödülü keyfin yerinde xjenxjnsKurban olayım aklı başında birisin ortalık 56 dur dşfşfşfşfşfşfşflf
ne alakası var ben gayet memnunumAlisirsin dostum kimseyi memnun edemezsin tebrikler
Dost sen de paran varken rol takip ediyorsun biz de para yok rol takip etmiyoruz rol sizde hastalık olmuş herhalde artık 😅gerek yok dost çekim bekliyordum geldi şükür 500 ünde değilim 2 saat boş takip etmişiz hepsi o
Ekli dosyayı görüntüle 885510
he keyfim gıcır yalan yok 😁Tabi kaptın ödülü keyfin yerinde xjenxjns
Karam 500 tl aliyim sen bizden kirli çıktın 😂gerek yok dost çekim bekliyordum geldi şükür 500 ünde değilim 2 saat boş takip etmişiz hepsi o
Ekli dosyayı görüntüle 885510
bu çocuk haklı la bunu neden seçmediniz adam baştan beri takip ettiŞuna kadar EşrefTEK80. İn. 8 tane rolu nu takip ettim
Bı kere ödül nasip olmadı
@Lazistan08
Bilmiyorum bendemi sorun var
Banka gibi site dostum bonus konusunda fis sadeceBu sitenin çapı nedir . Mesela bilindik sitelere kıyaslama yaparsak şundan iyidir diyebileceğimiz site nedir
Üstüne niye alındınne alakası var ben gayet memnunum![]()