- 39,458
- 14,322
- 113
Enişte tipcok ilerledide bazen karışıyorOğlan dayı oğlan
Emin olmamak lazim
Enişte tipcok ilerledide bazen karışıyorOğlan dayı oğlan
Kesene bereket dost Allah gönlüne göre versinListemiz bu şekilde dostlar hepinize hepimize hayırlı olsun güle güle kullansın herkesEkli dosyayı görüntüle 885503
Kanka bende varımListemiz bu şekilde dostlar hepinize hepimize hayırlı olsun güle güle kullansın herkesEkli dosyayı görüntüle 885503
Kazanan arkadaşlara tebriklerListemiz bu şekilde dostlar hepinize hepimize hayırlı olsun güle güle kullansın herkesEkli dosyayı görüntüle 885503
Karam Ben hak yemem,vay be 1 adımda yoktuk sadece diğer tüm admlarda burdaydık listede yokuz boşuna takip ettik mkneyse sağlık olsun bir daha takip etmeye gerek kalmadı
10 kişi demedi mi zaten sende varsındır oradavay be 1 adımda yoktuk sadece diğer tüm admlarda burdaydık listede yokuz boşuna takip ettik mkneyse sağlık olsun bir daha takip etmeye gerek kalmadı
Senden once olanlar varKanka bende varım
Evet liste fazla olunca haklısın dostEn Zoru ibana para gondermek 😂
Eşref yayında bugün kaçırmayın, kesene bereket TekListemiz bu şekilde dostlar hepinize hepimize hayırlı olsun güle güle kullansın herkesEkli dosyayı görüntüle 885503
Biz basindan burdayiz pek onemi yok bos işlerKaram Ben hak yemem,
Sen 3 den sonra gelmissin
Emegine sağlık günün guzel olsunKaram Ben hak yemem,
vay be 1 adımda yoktuk sadece diğer tüm admlarda burdaydık listede yokuz boşuna takip ettik mkneyse sağlık olsun bir daha takip etmeye gerek kalmadı
Biz basindan burdayiz pek onemi yok bos işler
O da benden çaldı bu sözüI am jose mourinho
Abi rica ediyorum lütfen ama lütfen ya
dost 2.admda geldim 18.sayfadan itibaren varım canın sağolsun söyleyebilirdin boşuna takip etmezdik emeğe yazık oldu boşu boşuna .Karam Ben hak yemem,
Stüdyoda duygusal anlarvay be 1 adımda yoktuk sadece diğer tüm admlarda burdaydık listede yokuz boşuna takip ettik mkneyse sağlık olsun bir daha takip etmeye gerek kalmadı