- 11,235
- 4,879
- 113
Yine miYine mi aynı kişilere gitti ödül
Yine miYine mi aynı kişilere gitti ödül
Ondan geçmiştir artık inanmam@keskin4455 dayında da var bi Çinli
BilmemYine mi aynı kişilere gitti ödül
Bende kripto var ama para yokBana da gameofbet i @EşrefTEK80 ama onu kripto ile yatırmak lazımmış bende de kripto yok
Emeğine sağlık,,Dostlar 4 kişi yazmış ben var mıyım diye.
16 kişilik liste sundum konuşmadığım adamı da yazdım . Eşref 12 kişi seçti. Birazdan gruba alacağım
Dayın dağ gibi adam bir şey olmaz onaOndan geçmiştir artık inanmam
Eniste Abuzeri küstürmeyecektin. Yakinda forumda Çin yuanı ile roll açacak.Katla parayı da bize de bi Çinli ayarla
Yeşil ışıklar sönmesin @EşrefTEK80 kazancın daim olsun. Eline sağlık @SaHgEc ve emeği geçen herkese teşekkürler yıkım kemik kadro burası🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Abuzer küsmez kimseyeEniste Abuzeri küstürmeyecektin. Yakinda forumda Çin yuanı ile roll açacak.
Yok o anlamda demedim. Bu saydığın adamların hepsi karşılıksız dağıttılar. Bide dötü başı oynayanlar var. Adam forumun sahibi gibi burnu havada sanki forumu kendi doyuruyormus gibi egoist tipler var. Ne etkinliklerine katılırım nede egolarina tahammul ederim. Ama Allah için bu adam kadar dagitanda görmedim. Allah çok versinAynen kral alinma yahu hemen tek tek isimmi sayim aklimda kaldi bu arkadaslar
Varol dostum seninde eline, emeğine, yüreğine sağlık 🥰🙏🏻Yeşil ışıklar sönmesin @EşrefTEK80 kazancın daim olsun. Eline sağlık @SaHgEc ve emeği geçen herkese teşekkürler yıkım kemik kadro burası
Dağıtmak eskide kaldı. Ahhhh ahhhh nerede o günlerYok o anlamda demedim. Bu saydığın adamların hepsi karşılıksız dağıttılar. Bide dötü başı oynayanlar var. Adam forumun sahibi gibi burnu havada sanki forumu kendi doyuruyormus gibi egoist tipler var. Ne etkinliklerine katılırım nede egolarina tahammul ederim. Ama Allah için bu adam kadar dagitanda görmedim. Allah çok versin
Aynen öyle kankam yiyin doymayın en cemaat-i müslimBirazdan burası karışır , dünden alanlarda açık açık hak talep ediyor kimsede empati yok bugünde başkasi alsın diyen yok böyle bir qc gozluluk yok Allah sonumuzu hayretsin
Ben ocak disiyim o yüzden takip bile etmicem herkese bol sansAlın dostlar dışarda kalanlar için son kupon. Gelmezse de zaten yeter çok yoruldum 😃😃. Almayan çok az kaldı zaten. Bol şanslar. 7 kişiye daha atalım gelirseEkli dosyayı görüntüle 902718